10 X Deze trends begrijpt hij niet

Door Sarah-Lena Reulink | Ads Disclosure | 09/03/2016 16:30
10 X Deze trends begrijpt hij niet

Iedereen kent het gevoel wel. Een paar schoenen waarover je áltijd complimentjes krijgt van je vriendinnen of andere vrouwen, maar waarbij je lover je vriendelijk verzoekt deze nooit meer aan te trekken. Dat mannen en vrouwen verschillend (lees: hééél verschillend) zijn, dat weten we. Toch blijf ik me verbazen over het feit dat mannen sommige trends gewoonweg niet begrijpen. Niet dat ze het per sé niet mooi vinden, ze begrijpen het gewoon niet. Sorry heren, maar volgens mij hebben jullie soms een beetje moeite met veranderingen. Trends komen en gaan, toch echt iets om aan te wennen. Om de haverklap betrap ik mezelf er weer op dat ik een discussie heb met mijn vriend om die ene laarsjes die ik o-zo geweldig vind terwijl hij ze "degelijk" noemt. Elke keer weer breekt mijn hart als ik hem die woorden hoor zeggen....

10 X man repellers om met trots te dragen!

Ik vind persoonlijk dat je altijd moet dragen wat jij mooi vindt en waar jij je lekker bij voelt. Of die mannen daar nou wel of niet hetzelfde over denken, doet er eigenlijk niet toe. Tenslotte straal je ook zelfverzekerdheid uit als jij je goed voelt in je kleding en dát is pas sexy! Maar om mannen, voor zover mogelijk, toch iets beter te leren begrijpen heb ik alvast een paar trends voor je waar wij mannen helaas geen snars van begrijpen.

1. Flared jeans
Huh, die pijpen horen toch strak te zijn? Broeken met wijde pijpen droeg je 10 jaar geleden, maar nu toch niet meer? Trends komen natuurlijk altijd weer terug, maar zie dat maar eens uit te leggen aan een man. ;-) 

2. Blokhakken
Waar wij super blij zijn dat we eindelijk zonder verzwikte enkels goed op hakken kunnen lopen, vinden mannen dit maar een degelijke trend. Blokhakken worden helaas nog niet altijd omarmd door het mannelijke geslacht.. 

3. Oversized jassen
Geen zichtbare vormen? Dan toch maar liever niet! 

4. Sleehakken
Nog zo een heerlijke comfortabele trend waar onze vrouwelijke voetjes zo blij van worden. Helaas vinden mannen dit eerder lijken op klompvoeten. Bye bye sweet wedges! 

5. Te hoge broeken/mom jeans
Een navel-hoge taille is iets waar menig man nog flink aan moet wennen. Zeker als daar ook nog eens bijkomt dat de broek niet helemaal aangesloten zit, zoals bij een mom-jeans! Je derriere lijkt inderdaad iets langer/groter dan normaal, maar c'mon - dit is fashion! 

6. Lange rokken
Een twijfelgevalletje. Een lange rok met een hoge split wordt dit soms geaccepteerd, maar een wijde variant valt niet vaak in de smaak. Mannen associëren rokjes met blote benen; hoe korter hoe beter! 

7. Pyjama trend
Het bezitten van een pyjama vinden ze al erg genoeg, laat staan dat je deze op straat gaat dragen! Foei dames ;-) 

8. Culottes
No worries guys, het is geen broekrok. Ondanks de hype om de culottes blijft het een ware man repeller. 

9. Midi-alles
Een halflang jurkje of rokje is net zo een no-go voor mannen als de culotte. Deze lengte doet hen helaas teveel aan hun granny denken.

10. De tuinbroek
Toegegeven: dit is niet in alle gevallen hét meest sexy item ooit, maar alles valt of staat met de combinatie van de tuinbroek. Hoe dan ook, wat de meeste mannen betreft hoeven we het niet eens te proberen. 

Goed, we kunnen niet álle mannen over één kam scheren. Toch blijken de meeste mannen niet erg warm te worden van bovenstaande trends. Denkt jouw vent daar anders over? Hou hem dan vast en laat hem nooit meer gaan! 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG

  • Sarah-Lena Reulink
    15-03-16

    Helemaal gelijk Liesbeth, het gaat er absoluut om hoe je het draagt en hoe je het combineert :-)

  • Liesbeth Massolt
    13-03-16

    Ja, veel mannen willen gewoon vormen zien en veel been. Ik vind lange rokken van soepele stof juist heel vrouwelijk en heb ontdekt, dat ik de bandplooibroek bij mannen heel aantrekkelijk vind staan. Mannen, die bij een beetje zon al direct in de korte broek gaan met sokken en/of sandalen - vréselijk! Een man met een dunne sjaal voor de sier vind ik super! Ik vind vrouwen met tuinbroek, broekrok of culotte ook niet aantrekkelijk. Maar voor alles geldt ook: hóe draag je het, hóe combineer je het en hóe beweeg je en hóe loop je .... daar valt of staat kleding mee. Heb je prinses Victoria van Zweden wel eens zien lopen in een chique galajurk? Zij loopt als een boerin, beter nog een boer, jammer, heeft blijkbaar nooit mooi leren lopen. Let er maar eens op.