Een leren rok combineren met sneakers? Dat doe je zo!

Door Suzanne Woesthuis | Ads Disclosure | 27/08/2018 15:30
Een leren rok combineren met sneakers? Dat doe je zo!

Veel dames vragen zich nog wel eens af welke schoen zij nu het beste onder hun leren rok kunnen dragen. En daar kunnen we heel kort over zijn, vrijwel alle soorten schoenen! In de zomer kun je de leren rok combineren met een sandaaltje, tijdens een etentje met goede pump en vrijwel altijd met een sneaker. Hoe je de leren rok het beste combineert met een sneaker, dat lees je hier!

De leren rok met sneakers

Na jaren als een echte no-go bekend te hebben gestaan, staan sneakers nu juist ontzettend trendy onder een rok of jurkje. En zeker met de feestdagen of andere feestjes, is dit heel goed nieuws voor de dames die het vertikken om zich ongemakkelijk te voelen op enorme hakken. Okay, wij zouden niet meteen die afgetrapte sneakers die je afgelopen weekend naar een knoeierig feestje aan had naar dat chique kerstdiner met je schoonfamilie dragen, ook voor deze trend geldt: er zijn grenzen. Maar gelukkig zijn er  genoeg manieren om wél te gaan voor een een leren rok gecombineerd met sneakers. Het grote voordeel van de leren rok is dat je deze zowel chique als casual kunt combineren, en wij houden van die veelzijdigheid! 

Casual chic met de leren rok

Een leren kokerrok of pencil skirt. Als deze een voorhoofd zouden hebben, stonden daar de woorden elegant en stijlvol met dikke letters op geschreven. Weinig kledingstukken zullen je vrouwelijke vormen beter laten spreken dan de kokerrok. Ga bijvoorbeeld voor een leren rok in cognac kleur, gecombineerd met een witte blouse, de juiste accessoires en een witte sneaker. Door met deze contrasten te spelen, creëer je met gemak een look in casual chic-stijl. En ja, deze eenvoudige look is ook voor feestjes zeer geschikt! Regel in dit geval wel een lift naar je party, want fietsen of grote stappen zetten met de leren kokerrok behoort vaak niet meer tot de mogelijkheden. Maar hé, wie mooi wil zijn...

Zwarte leren rok combineren 

Is de leren rok in cognac kleur niet helemaal jouw ding, dan kun je natuurlijk ook gewoon de zwarte leren rok combineren. Een skater skirt is niet alleen heel vrouwelijk, maar ook op talloze manieren te combineren en geschikt voor elk seizoen. Draag dit seizoen een dikke panty of hippe kniekousen en een paar opvallende sneakers onder je leren rok en je steelt de show! Of dit nu op een doordeweekse school- of werkdag is, of naar een feestje. Met deze rok kun je alle kanten op.

Wat draag jij op een leren rok? 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG