RUBRIEK
  1. Kleding
  2. Schoenen
  3. Sport- & Badmode
  4. Accessoires
  5. Tassen
  6. Parfum
  7. Sieraden
AFDELING
MERK
Meer
PRIJS
MAAT
Meer
SALE
KLEUR
MATERIAAL
Meer
WINKEL
Meer
LEVERTIJD
THEMA
Meer
Feestkleding voor NYE

FEESTKLEDING VOOR NYE

New Year's Eve, we kunnen er kort maar krachtig over zijn, wat is dit is een knal feest! We snappen dat er nogal een druk komt op dit feest, omdat ieder er elk jaar weer naar uitkijkt. Om die druk wat te verminderen, voor deze o zo leuke avond, kan de juiste feestkleding niet ontbreken. En met feestkleding bedoelen we kleding zo uitbundig of subtiel als je zelf maar wilt. Zo lang jij je maar goed voelt, want we moeten natuurlijk wel knal-lend het nieuwe jaar in. Ben je ten einde raad en heb je geen idee meer hoe of waar je moet zoeken voor de perfecte feestkleding? Wij helpen je graag een handje verder. Ga lekker onderuit op de bank of in je stoel hangen en doe je inspiratie op uit onze eigen NYE's outfit guide.

Aangezien een heleboel dames met oud & nieuw voor het welbekende glitterjurkje gaan, vonden wij het wel eens tijd voor wat anders. Jurkjes voor Nieuwjaar hoeven namelijk niet onder pailletten, glitters en andere frutsels te zitten om er schitterend bij te lopen. De variant die je dit jaar zeker weten kunt dragen is de fluwelen variant. Deze stof geeft je look net dat extra beetje, dat je nodig heb met een feest als dit, maar valt niet te veel op. Ben jij van het uiterste? Dan kan de look niet uitbundig genoeg! Combineer pailletten, glitters, kant en alles wat je maar kunt bedenken. Met Oud & Nieuw kan het niet gek genoeg.

Zijn die oud en nieuw jurkjes, die je constant naar beneden moet trekken en in de gaten moet houden of ze wel goed zitten, niets voor jou? Kies dan voor de jumpsuit. Dit item in combinatie met een paar high heels zal velen naar je doen kijken. Of je voorkeur uitgaat naar een zwarte basic variant of een metallic versie? Bij beiden zit je in combinatie met de juiste accessoires en schoenen goed en ga je stijlvol 2017 in.
Voel jij je in dit kledingstuk nou ook niet thuis, wat je overigens niet hoeft te voelen, neem dan de broek of rok in combinatie met de top. Klinkt wat ouderwets, maar dat is geheel afhankelijk van wat je er zelf van maakt. Een item, waar wij van de redactie in ieder geval fan van zijn is de glitter pants. Dit item is als je het ons vraagt de perfecte feestkleding voor oud en nieuw. Combineer de broek met een simpele, of juist uitbundige top en je look is compleet.

Deze feestkleding guide zal niet compleet zijn zonder een goed woordje over de juiste accessoires. Horloges, armbanden, kettingen en alle andere accessoires die je look net even wat extra's kunnen geven mogen niet ontbreken. Heb je een relatief drukke outfit, ga dan voor een simpele sieraad die jouw oud en nieuw outfit compleet maken. Is je outfit subtiel? Dan zeggen wij: je kunt nooit genoeg accessoires hebben!

Kies Rubriek
Kies Filters
Populair
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
> 100 producten
  • Feestkleding voor NYE