Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Heb u dit product in maat…?
Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Kleding.nl is een zoekmachine die producten van verschillende shops verzamelt. We werken samen met deze shops, maar verkopen zelf geen producten. We verzamelen echter wel de producten van verschillende shops, zodat jij makkelijker kunt vinden wat je zoekt. Bij Fashiola helpen we je graag verder aan de hand van de informatie die we hebben, maar in sommige gevallen is het beter om met de shop die de producten verkoopt contact op te nemen. Bijvoorbeeld:

– voor de levertijd (verzendtijd, verzendkost, internationale verzending,...)
– met betrekking tot de voorraad (maat, stock,…)

Hoe bestel ik op jullie website?
Kleding.nl is een platform dat producten van verschillende online shops verzamelt. Kleding.nl verkoopt zelf geen producten, maar linkt door naar andere shops. Daarom is het niet mogelijk om op onze website zelf te bestellen. Zoek op Kleding.nl de items van je dromen en word doorgestuurd naar de webshop die dat product aan de beste prijs aanbiedt. Zo makkelijk is het.

Ik heb geen bevestigingsmail van jullie gekregen. Is dat normaal?
Zelfs al hebt u een product besteld via Kleding.nl , u zal nooit een bevestigingsmail van Kleding.nl direct ontvangen. Ook al hebt u het desbetreffende product op Kleding.nl gevonden, de aankoop wordt verder afgehandeld door de webshop zelf. Wanneer u geen bevestigingsmail na de aankoop heeft ontvangen, kan u best contact opnemen met de webshop zelf.

Wat moet ik doen als de prijs/ maat op Kleding.nl verschilt van de informatie van de shop waar ik naartoe wordt geleid?
Alle informatie die je ziet op Kleding.nl, ontvangen we van de webshops zelf. Die informatie wordt verzameld in een product feed, die tijdens de dag regelmatig wordt ge-updatet door Kleding.nl en de shop zelf. Aangezien het om live informatie gaat, kan verschil optreden tussen de informatie die je op Kleding.nl ziet en de informatie van de shop. Jammer genoeg kunnen we niet voorkomen datd e informatie die wij ontvangen soms verschilt van de informatie die je ziet op de website van de shop. Wanneer de prijs die je ziet op Kleding.nl verschilt van de prijs van onze partnershop, is de prijs van de partnershop altijd de prijs zijn die u uiteindelijk moet betalen.

Over Kleding.nl

Online kleding kopen doe je op Kleding.nl

Online kleding, schoenen en accessoires van topmerken, designers en minder bekende namen. Webshops zijn er ten overvloede. Zie jij ook soms door de bomen het bos niet meer? Kleding.nl biedt de oplossing. Online kleding kopen doe je vanaf nu op Kleding.nl.

Dé online kleding zoekmachine van Nederland

Merkkleding van Replay, Scotch & Soda, Sevenonseven, Timberland, Vero Moda, noem maar op. Je vindt ze op Kleding.nl - dé online kleding zoekmachine van Nederland. Om ervoor te zorgen dat jij gemakkelijk naar kleding, winkels of merken kunt zoeken, bundelen wij de rubrieken en producteigenschappen van Nederlands grootste kledingwebshops. Ook rekenen wij de verschillende maten om naar één maatvoering per rubriek.

Bekende en kleinere exclusieve webshops

Uiteraard hebben wij de bekende kledingwinkels als De Bijenkorf, wehkamp.nl en Zalando. Het bijzondere aan Kleding.nl is dat je bij ons juist ook de kleinere, exclusievere webshops vindt. Denk aan Anna van Toor, Omoda, SuperTrash en TopVintage.

Trends en fashion advies

Ook voor modetrends van de catwalks en modeontwerpers, die feestelijke jurk voor je dochter, fashion advies of styling kun je bij Kleding.nl terecht. Onze stylisten volgen de laatste trends en helpen jou graag in je zoektocht naar koopjes en de unieke items die jij zoekt!

Altijd op de juiste pagina

Kleding.nl laat jou producten zien van kledingwinkels en online kledingwebshop's, wij leveren zelf geen producten. Via ons kom je direct op de juiste website en op de juiste pagina terecht. Waar jij je bestelling en betaling zelf af kunt handelen. En uiteraard begint jouw volgende zoektocht naar dat bijzondere kledingstuk weer bij Kleding.nl.

Kleding.nl eigendom van Kleding BV te Amsterdam.