Amsterdam Fashion Week Highlights

Door Marjolein Moes | Ads Disclosure | 05/09/2022 15:28
Amsterdam Fashion Week Highlights
Amsterdam Fashion Week 2022 Highlights en hoe je de outfits kunt recreëren

Van 31 augustus tot en met 3 september 2022 was er in Amsterdam de Fashion Week 2022. De mooiste outfits, patronen en kleuren kwamen voorbij. Hier hebben wij dé trends voor op een rij gezet. 

Dé trends van #AFW2022 en het recreëren op budget

Van felle kleuren tot denim alles was te zien in de geweldige modeshows dit jaar!

Daarnaast, geven we opties over het recreëren van de outfits / trends, zonder veel geld uit te geven. We snappen dat je met de trend mee wilt gaan, maar niet honderden euro’s wilt uitgeven. Ontdek de budget vriendelijke opties!

Felle kleuren en patronen

De show van Claes Iversen heeft laten zien wat we dit seizoen kunnen verwachten: de leukste kleuren en gekste patronen. Met een ode aan de jaren 70, zie je alle kleuren en patronen terugkomen.

 

Denim

Spijkerstof is een trend die we natuurlijk elk jaar terugzien. Denim is tijdloos. Dit jaar zagen we bij Atelier Reservé x Bud verschillende kleuren denim gemixt.  Ga voor een denim jumpsuit, of een spijkerjas met jeans!

Formeel en classy

De show van FRANCON, liet zien dat formele outfits he-le-maal in zijn. Van mantelpakjes en nette jurken tot tweed jasjes en strakke rokken. Draag het met een goed paar hakken en jij hebt je nieuwe outfit ready!

Wat is jouw favoriete nieuwe trend? En welke outfit ga jij uitproberen? Laat het ons weten in de comments!

Liefs MarjoleinMarjolein Moes
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG