3x leuke bloggeroutfits voor op Ibiza

Door Nike Van den Buys | Bloggers | 16-06-17
Dit draag je volgens Blogger Wendy Van Soest op Ibiza

"Whoah! We're Going To Ibiza! Whoah! Back To The Island! De Vengaboys bejubelde Ibiza 18 jaar geleden al, maar sindsdien is er weinig veranderd. Ibiza is nog steeds heel erg mooi, bohemiens & leuk om te vertoeven. Al heeft het eiland ondertussen wel grotendeels zijn party-imago van zich afgeschud. Nu is het eiland vooral gekend voor zijn prachtige stranden, relaxte barretjes en hippiemarktjes. En geliefd bij de rich & famous, fashionista's en bloggers. Een feestje bouwen kun je natuurlijk nog steeds op het eiland, maar je komt daarbij tussen heel erg mooi geklede mensen terecht. Wil jij weten met welke outfits je niet uit de toon valt op Ibiza? Blogger Wendy Van Soest laat het je zien. 

3 x kleding voor een toffe Ibiza look 

De perfecte outfits voor Ibiza stralen een relaxte vibe uit. Bij kleding om mee te nemen naar Ibiza moet je denken aan bloemenprints, lichte stoffen en off-shoulderitems. Wendy koos bij Wehkamp een leuke zomerjurk, een playsuit, een linnen broek met hoge taille en een off shoulder top. Deze zijn perfect voor het Ibiza-stijltje maar kun je kunt deze items eveneens meenemen voor een andere zonvakantie.

Ibiza look 1: chique en luchtig

Deze outfit is fantastisch om een stad te verkennen. De off-shouldertop met strepen is heel erg van nu en de linnen broek met hoge taille oogt super chique. Bovendien zorgen de luchtige stoffen ervoor dat jezelf niet te pletter zweet. Handig! 

Ibiza look 2: zwierige playsuit met bloemen

Een playsuit met bloemen is het perfecte item voor op vakantie. Draag je playsuit met hakken voor een avondje uit of met slippers wanneer je naar het strand wil. En een mooie tas kan natuurlijk ook niet ontbreken bij deze Ibiza look

3x leuke bloggeroutfits voor op Ibiza

Ibiza look 3: the slipdress

Slipdresses zijn nog altijd heel erg leuk voor de zomer. Zeker wanneer je weet dat je met zo een korte jurkje met spaghettibandjes heerlijk bruint.  En 's avonds draag je er gewoon een vest op.

3x leuke bloggeroutfits voor op Ibiza

Bekijk hier de hele collectie van Wehkamp.

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG