Suit it up met blogger Maikel

Door Suzanne Woesthuis | Bloggers | 31-12-16
Blogger Maikel

Voor de laatste keer goedemorgen in 2016, voor de laatste keer je ontbijtje van dit jaar en ook voor de laatste keer een knallende outfit. Lekker cliché, maar zo is het nou eenmaal en daar moeten we helaas of niet, toch echt mee dealen. 

Dress up for NYE!

Met oud en nieuw regelrecht voor de deur, over een paar uurtjes is het namelijk zo ver, mogen wij letterlijk last minute, deze fantastische look nog met jullie delen. Wat betreft blogger Maikel, en ook zeker wat betreft ons, is oud & nieuw dé feestgelegenheid om uit te pakken met je outfit. Niets is op deze dag te gek en dat is er zo heerlijk aan.

Suit it up

We hebben nog heel even de tijd om te bedenken hoe we dit jaar met een feestelijk outfit gaan afsluiten met uiteraard on the side oliebollen, champagne en een hoop gezelligheid, maar de look blijft toch echt het belangrijkst. Heb jij of heeft je vriend geen idee wat te dragen op deze dag? Loop dan snel naar de kledingkast en copy the look, want Maikel deelde zijn favoriete outfit voor dit feestfestijn. De outfit die iedere jongen goed zal staan tijdens de laatste uren van 2016 en de eerste uren van 2017 is: het pak. Het pak is classy, festiviteit-waardig en kan gecombineerd worden op welke manier je maar wilt. Maikel koos voor gelaagde outfit met een overhemd en pullover, zo creëer je zelf de mogelijkheid om op één dag te verschijnen in verschillende looks. Klinkt een suit je nu te netjes in de oren, klik dan niet gelijk weg, maar lees even verder, want het pak hoeft niet zo netjes te zijn als je denkt. 

De gouden combinatie's 

Eindeloos combineren, dat kun je met het pak. Overdag, in de winterse kou, draag je een heerlijke warme trui onder de blazer en voor de kachel trek je deze zo weer uit. Haal die mooie witte blouse uit de kast voor het laatste avonddiner van 2016 en draag een paar sneakers onder een suit voor de danspasjes in de avond. Hoe heerlijk, zo'n pak waar je alle kanten mee op kunt!? En nog een pluspunt, al deze prachtige items shop je bij één shop: Jack & Jones

Wat dragen de mannelijke lezers onder ons op deze laatste dag van 2016?

Blogger Maikel
Liefs SuzanneSuzanne Woesthuis
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG