De favoriete shop van modeblogger MODEDAMOUR

Door Suzanne Woesthuis | Bloggers | 14-09-18
De favoriete shop van modeblogger MODEDAMOUR

Minimalistisch, neutrale kleuren en zwart en wit. Dit is waar we Anne-Miek van MODEDAMOUR aan kunnen herkennen. Met tientallen volgers op haar Instagram en een inspirerende blog vonden wij het tijd om Anne-Miek naar haar favoriete shop te vragen. Waar shopt ze het liefst? En wat zijn haar favorieten? 

MODEDAMOUR haar favoriete shop: ARKET 

Als je houdt van een minimalistische stijl net als MODEDAMOUR dan kan de shop ARKET je niet zijn ontgaan. Anne-Miek is (net als wij) verliefd op de shop ARKET. Begrijpelijk ook, de shop biedt een groot assortiment voor het hele gezin. Kwalitatief, duurzame goede producten waar je voor langere tijd verliefd op bent. Hallo nieuwe basics en must-have items!

Why does she loves ARKET?

"Stoffen en de kwaliteit zijn twee belangrijk voor mij in een kledingstuk. En dat is ook precies waarom ik van de ARKET collectie hou. Ik hou ervan om mijn items keer op keer te dragen. Ook hou ik ervan om items meerdere seizoen te kunnen dragen. ARKET's collectie is veelzijdig en de collectie is minimalisme, het is never out of style!"

3 ARKET favorites 

Anne-Miek koos haar 3 favoriete items bij ARKET. En we kunnen je verzekeren, deze wil jij ook bemachtigen: 

  1. "De witte blazer is op dit moment écht één van mijn lievelingsitems. Elk seizoen houd ik ervan om blazers te dragen. Het is alleen moeilijk om te juiste fit en kleur te vinden. Luckily vond ik dit exemplaar van ARKET.
  2. Je kunt nooit genoeg witte (oversized)  blouses hebben. Ze zijn perfect voor een every day look. Wanneer ik niet weet wat ik moet dragen of simpelweg geen tijd heb in de ochtend, hou ik ervan om de witte blouse te combineren met een jeans, blazer en een paar sneakers of instappers.
  3. De perfecte zwarte jas. Tijdens de warme dagen droeg ik dit item nog als een jurk, maar wanneer het kouder wordt is deze ideaal te combineren met een top en jeans!"

5 items waar MODEDAMOUR niet zonder kan

Naast haar ARKET favorieten deelde MODEDAMOUR haar 5 must-have pieces voor in je wardrobe:

  1. Blazers
  2. Witte blouses
  3. Gucci loafers
  4. High waisted jeans
  5. Celine sunglasses 

No, please!

Een trend die MODEDAMOUR liever niet ziet terug komen is de oncomfortable en niet stijlvolle low waisted jeans. We totally agree Anne-Miek. Wij zijn helemaal in to the high waisted jeans. Ze laten je vrouwelijke vormen heerlijk naar vormen komen en de comfort is toch echt een stukje beter!

Style icon

Last but not least, deelde MODEDAMOUR haar favoriete stijlicoon: Mary-Kate Osen. Anne-Mieke vertelt: "Zij is mijn stijlicoon sinds dat ik een tiener ben. Ze heeft altijd haar unieke manier van stijl gehad en draagt wat ze leuk vindt. Ook ben ik gek op de minimalistische stijl van Elin Kling." 

Wat zijn jullie favoriete shops, trends en fashion no-go's?

 

Liefs SuzanneSuzanne Woesthuis
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG