Drie tips van blogger Larissa voor een comfortabele en stijlvolle zomerlook

Door Nike Van den Buys | Bloggers | 08-04-17
Larissa laat zien hoe je de Hygge-trend doortrekt naar de lente

Larissa van From Hat to Heels liet zich voor deze look inspireren door 'hygge'. Hygge is een begrip in de Deense cultuur en laat zich definiëren als kwalitatieve en comfortabele gezelligheid, waardoor een gevoel van tevredenheid ontstaat. Doet dit nog steeds geen belletje rinkelen? Hou het dan maar lekker op het woord ‘gezellig’. Deze vertaling komt namelijk het dichtst in de buurt bij de betekenis van hygge. Hygge wordt het meest geassocieerd met gezellige winteravonden en het jezelf comfortabel maken. Maar de lente kan eveneens heel erg ‘hygge’ zijn. Larissa trekt de comfortabele en gezellige vibe van de winter gewoon door naar dit seizoen. Wij hebben zelden een outfit gezien die zo fashionable en tegelijk comfy is. En die prachtige outfit vond Larissa bij River Island.

Larissa laat zien hoe je de Hygge-trend doortrekt naar de lente

Een comfy, maar stijlvolle outfit? Dat doe je volgens Larissa zo

Wil je een comfy outfit? Dat hoeft niet te betekenen dat je alleen een jogging aankunt. Larissa van From Hat to Heels geeft hieronder drie tips voor een stijlvolle outfit, die lekker zit en gezelligheid uitstraalt. En ze laat meteen zien waarom River Island de beste shop is om die stijlvolle items te vinden. 

1. Van oversized knits tot off-shoulder tops 

Oversized gebreide truien zijn typisch Deens en Hygge en iets waarvan iedereen houdt gedurende de winter. Niets is gezelliger wanneer het koud is dan heerlijk wegduiken in een grote sweater of trui. Tijdens de zomer kun je natuurlijk geen warme gebreide truien aan, maar dunne zomerbreisels zijn wel een optie. En je zou ook voor een oversized zomerjurk kunnen gaan. Een andere mogelijkheid is om voor off-shoulder tops te kiezen. Zo krijg je toch nog een beetje het gevoel van een oversized kledingstuk te dragen, zeker wanneer je zoals hier voor een top met volumineuze mouwen kiest. 

Larissa laat zien hoe je de Hygge-trend doortrekt naar de lente

2. Nepbont, veren en kant 

Een jas van nepbont is veel te warm tijdens de zomer. In de plaats kun je gaan voor accenten in fur zoals een tasje, een fluffy pompon aan je tas of loafers met neptbont. De hygge vibe kun je ook in jouw outfit brengen door gehaakte of lace accenten in tops, chokers en broeken. Verder kies je voor aardse kleuren en witte tinten. Grijs, beige en roze stralen rust uit en dat wil je hebben. 

3. Stikken en ruches

Voor een outfit die gezelligheid moet uitstralen zijn leuke details zoals ruches en strikjes een must. Hier kiest Larissa voor geweldige zwarte velvet muiltjes met een strik. Deze muiltjes zijn gewoonweg perfect voor dit seizoen, binnen en buiten de hygge-trend. 

Drie tips van Larissa voor een comfortabele, maar heel erg stijlvolle look

Gerelateerde producten

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG