Follow Fitgirls X Doutzen's Sport Stories

Door Nike Van den Buys | Bloggers | 11-02-17
Follow Fitgirls X Doutzen's Sport Stories

Het is inmiddels een heel elftal: Follow Fitgirls. wat een onwijs leuk en motiverend platform hebben zij. Oprichtster Marlou is naast Follow Fashion een groot fan van een gezonde levensstijl. Samen met Rosa bedenkt zij diverse challenges en deelt zij samen met haar mede-fitgirls diverse gezonde en heerlijke recepten. Maar op Follow Fitgirls vind je nog veel meer: Workouts, Fitspiration én wij laten natuurlijk op alle sportfashion!

Follow Fitgirls X Doutzen's Sport stories

Wanted: Motivatie!

Niet iedereen staat elke dag te popelen om zich in het zweet te werken in de sportschool maar met een gave outfit wordt het wel ietsje leuker. Doutzen traint iedere dag meerdere malen dus we kunnen ervan uit gaan dat haar sportcollectie voor Hunkemöller zweet / Yoga / shock proof is. En we moeten toegeven: de items van Doutzen zitten echt zalig, menig dame van de redactie bij Kleding.nl heeft zich schuldig gemaakt aan het kopen van een of meerdere items uit haar collectie. 

Dé perfecte sportbh.

Doutzen heeft duidelijk goed nagedacht over alle items die zij ontwerpen heeft. De stoffen zijn mooi en zitten zalig, de pasvorm is super en alle items zijn zowel los als samen erg gaaf. We willen Doutzen echter nog wat extra credits geven voor de sportbh's. Ze zitten niet alleen erg prettig, ze zijn ook nog eens heel erg fashion en vooral praktisch! De voorgevormde cups, stevigheid, brede banden pasvorm zijn wat mij betreft uniek voor een sportbh. En wat was ik persoonlijk blij om te zien dat er ook eens setjes te maken zijn! Ik ken maar vrij weinig sportcollecties die bijpassende strings, hipsters en slips verkopen. Is dat dan het grootste plusplunt van de samenwerking met Hunkemöller? Ik ben FAN!

Niet zo sportief?

Ook jij bent vast fan van de cropped hoodie, mesh jacket, fishnet top en sweatpants. Zo kun je op een heerlijke luie dag toch nog goed voor de dag komen zonder je al te veel op te doffen. En het grote pluspunt van deze items is dat je het heel goed met je casual kleding kunt combineren.

Benieuwd naar de keuze van Marlou van Follow Fitgirls? bekijk dan haar blog: www.followfitgirls.com

Gerelateerde producten

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG