Kleding.nl loves Joëlla van Joëlla Wassink

Door Suzanne Woesthuis | Bloggers | 22-04-16
Kleding.nl loves Joëlla van Joëlla Wassink

Houd jij van een clean stijl? En varieer jij van een paar killer heels tot aan een stoere boyfriend? Then get inspired by blogger Joëlla Wassink. Sinds dat ze is verhuisd naar het prachtige Amsterdam is ze begonnen met haar blog, waar ze al haar creativiteit in kwijt kan. Wij vroegen Joëlla naar haar favorite bloggers, favoriete stijlicoon en nog meer toffe fashion vragen! 

"Being your beautiful self makes the look!" 

Vertel iets over jezelf! 

Ik ben Joëlla, eigenaar en oprichtster van www.joellawassink.com.  Al vanaf mijn 14de ben ik druk bezig met fotografie en mode, zo heb ik altijd collages gemaakt, fotoshoots gehad en gehouden en vind ik het geweldig om te shoppen!

In september 2015 ben ik vanuit Almelo naar het prachtige Amsterdam verhuisd en heb ik besloten om mijn hobby’s te combineren en een blog te beginnen. Het is iets wat ik met veel plezier doe! 

Waarom ben je begonnen met je blog? 

Via mijn blog kan ik mijn creativiteit kwijt. Ik vind het altijd heerlijk om items te combineren en een look neer te zetten en vervolgens toffe foto’s te maken. Er zijn zo veel verschillende combinaties mogelijk dat het altijd spannend blijft. Voor mij is het echt een uitlaatklep! Daarnaast heb ik altijd grote bloggers gevolgd en de ambitie gehad om net als zij mijn outfits te delen met de wereld, via mijn blog is dit mogelijk! 

Wat kenmerkt jouw blog en jouw stijl?

Mijn blog en stijl zijn beiden erg clean, ik denk dat dit mijn blog en stijl erg kenmerkt. Ik ben iemand die van rustige outfits houdt zonder te opvallende prints of accessoires. Mijn stijl is verder erg wisselend! Dit kan variëren van een stoere look met boyfriend jeans tot een classy look met een jurkje en een paar killer heels.

Waar haal jij je inspiratie vandaan? 

Mijn inspiratie haal ik voornamelijk van de straat. Op de dagen dat ik niet op kantoor ben of bij de klant zit vind ik het heerlijk om op een terrasje te zitten en mensen te kijken. Er zijn zoveel verschillende mensen en dus zoveel verschillende stijlen! Hierdoor kom ik vaak op toevoegingen aan outfits waar ik zelf nog nooit aan gedacht had.

Hoe ziet een doorsnee dag of week eruit in jouw leven?

Doordat ik deeltijd Accountancy studeer aan de Nyenrode Business Universiteit zit ik van maandag tot en met donderdag bij klanten, hier controleren we met een team de jaarrekening van de klant. Ik werk bij BDO te Amstelveen, dit is een groot accountantskantoor waar ik met veel plezier werk! 

Heb je naast bloggen ook andere hobby's? 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te hockeyen! Daarnaast speel ik ook al lange tijd gitaar en zing ik, maar beiden is dit iets wat ik veel te weinig doe vind ik zelf…

Wat zijn jouw favoriete bloggers? 

Lizzy van der Ligt, Britta Maxime, Queen of Jetlags en Negin Mirsalehi. 

Noem jouw 5 ultieme fashion musthaves

Grijze manteljas, pantalon, leren bikerjack, boyfreind jeans en een gestreept shirt! 

Wat is je favoriete merk of winkel?

Pfoeh dat is een lastige, ik ben iemand die nooit specifiek bij één merk of winkel veel kleding koopt. Ik vind het juist leuk om bij verschillende winkels items te scoren. Als ik echt een keuze zou moeten maken zou ik voor Comme des Garçons gaan! 

Favoriete stijlicoon

Olivia Palermo

Heb je nog styling tips?

Zelf vind ik het altijd heel belangrijk om gewoon jezelf te blijven en niet te veel toe te voegen aan je outfit! Draag vooral wat jijzelf leuk vindt! Je outfit en persoonlijke verzorging blijven immers een verlengstuk van jezelf en moeten niet jouw persoonlijkheid wegvegen! Being your beautiful self makes the look! 

Wat staat er op dit moment op je wishlist? 

Een armbandje van Louis Vuitton, welke ik hopelijk binnenkort kan kopen!

Benieuwd naar meer van Joëlla? Neem dan eens een kijkje op haar blog!  

Kleding.nl loves Joëlla van Joëlla Wassink
Liefs SuzanneSuzanne Woesthuis
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG