Kleding.nl loves Key By Kim

Door Yasmin | Bloggers | 15-09-15
Kleding.nl loves Key By Kim

Nederland telt al aardig wat modeblogs, wat wij alleen maar leuk vinden. Lekker rondneuzen op elkaars blogs en steeds weer geïnspireerd raken door al die andere creatieve meiden. Deze week hebben we daarom weer een nieuw interview voor je klaarstaan. We vroegen fashion blogger Kim Spoor het hemd van het lijf over haar blog Key by Kim. De Rotterdamse is te herkennen aan haar opvallende kledingsmaak, want ze is naar eigen zeggen obsessed met skulls en pistolen in fashion items. Voor de rest is haar roze lipstick bijna het enige aan kleur wat je tegenkomt in haar outfits. Wij waren benieuwd naar haar verhaal, jij ook? Lees dan snel verder! 

"Je hebt iets voor jezelf waar je trots op kunt zijn" - Kim Spoor

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen door een vriendin die al een blog had. Het zag er wel leuk uit. Ik zat altijd al op Tumblr en ik vond het heerlijk om daar inspiratie op te doen. Eigenlijk wist ik niet eens wat een blog was, haha! Ik ben dus begonnen met bloggen omdat het er wel leuk uit zag en uiteindelijk merkte ik dat ik er al mijn creativiteit in kwijt kon en dat er meer in zit dan alleen een hobby.

Wat vind je zo leuk aan bloggen?

Ik heb een grote liefde voor fashion. Dit kan ik via mijn blog laten zien en hopelijk ook anderen daarmee inspireren. Ik vind het geweldig dat ik mijn eigen stijl kan uiten via mijn blog en dat ik er ook nog eens hele lieve reacties voor krijg. Ook ben ik erg dankbaar voor de leuke samenwerkingen die ik heb, mijn blog vriendinnetjes die ik heb ontmoet en natuurlijk alle merken en bedrijven die ik hierdoor beter heb leren kennen.

Hoe zorg je dat jouw blog creatief en vernieuwend blijft?

Ik probeer vooral mezelf te blijven, maar ik wil toch wel met de trends mee gaan. Ik doe vooral wat ik zelf leuk vind, je lezers moeten je tenslotte leuk vinden om wie jij bent. Ik probeer wel altijd mijn kwaliteit te verbeteren.

Wat zijn de voor- en nadelen aan bloggen?

De voordelen zijn dat ik mijn passie kan uiten, ik ontmoet geweldige mensen en kom bij events/plekken waar ik normaal nooit kom (zo was ik laatst bij de Josh V show!). Je hebt iets voor jezelf waar je trots op kunt zijn en je krijgt natuurlijk kleding toegestuurd.
Nadelen: er gaat heel veel tijd in een blog zitten, soms lukt het foto's maken niet én er kunnen nare reacties komen. Gelukkig heb ik dit nog nooit echt gehad. 

Favoriete stijlicoon/stijliconen?

Ohhhh dit zijn er toch wel een aantal. Ik ben vooral fan van de blogs thehautepursuit.com, fannylyckman.com en kenzas.se. Voor de rest volg ik nog honderden stijliconen op Instagram.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?

Hmmmm, lastig. Ik wil altijd zoveel! Ik denk dat ik op dit moment echt nog een mooie winterjas wil. En een nieuwe tas! Een Chanel of Louis Vuitton tas staat al jaren op mijn wishlist.

Welke item in je kledingkast heeft een speciale herinnering?

Ik heb nog hakken die ik aan had met mijn sweet 16, ze zijn heel laag met een schattig strikje haha.

Jouw voorkeur: online of offline shoppen?

Offline. Ik moet het item altijd passen en ik vind het vreselijk als ik een artikel retour moet zenden (altijd een gedoe).

Wat geef je per maand uit aan mode?

Dit is verschillend, maar ik denk minimaal €100 per maand.

Heb je nog handige styling tips?

Blijf vooral jezelf en doe aan wat jij leuk vind. Ik heb echt respect voor mensen met een eigen stijl en ik vind dat iedereen moet dragen wat hij/zij wilt. Een handige styling tip voor oude kleding: als ik een kleur niet meer leuk vind van een item verf ik wel eens mijn kleding! Dit kan heel makkelijk met speciale kledingverf. 

Wil jij meer weten over Key by Kim? Neem dan snel een kijkje op haar blog en raak geïnspireerd! 
Bekijk hier nog veel meer leuke blogger interviews!

Kleding.nl loves Key By Kim
Kleding.nl loves Key By Kim
Liefs Yasmin
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG