Kleding.nl loves nappyhairz!

Door Leontien Weggen | Bloggers | Ads Disclosure | 19-06-15
Kleding.nl loves nappyhairz!

We love bloggers, dat moge duidelijk zijn :-). Ze geven ons tips & tricks en laten ons zien hoe je de laatste trends toepast. Dit keer zetten we Lilia Kazakova in de spotlights. Ze is half Russisch/half Nederlands en inspireert ons met haar blog: Nappyhairz. Wij vroegen haar waarom ze is begonnen met bloggen en waar die bijzondere naam vandaan komt. Ben je net zo nieuwsgierig geworden als wij? Lees dan snel verder! 

"Ik werd altijd wakker met ‘nappy hairz’ en deed er verder niks mee" - Lilia Kazakova


Vertel eens wat over jezelf!

Mijn naam is Lilia Kazakova, ik ben 20 jaar en studeer op dit moment Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik heb een eigen fashion, beauty & lifestyle blog nappyhairz.com en mijn eigen Youtube kanaal (youtube.com/nappyhairz).

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Vanaf jongs af aan vond ik het erg leuk om met make-up en mode bezig te zijn. Imagine een klein meisje die stiekem met de make-up van haar moeder zat te spelen en die altijd perse haar eigen outfits wou uitkiezen. Vanaf m’n 12e begon ik met blogs lezen en ik had eigenlijk altijd de neiging om er zelf ook eentje te beginnen. Uiteindelijk had ik voor Sinterklaas van mijn ex-vriendje een domeinnaam gekregen als verrassing en zo ontstond NAPPY HAIRZ!

Hoe kwam je op je blognaam?

Zoals ik al zei, had ik de domeinnaam van mijn blog gekregen van mijn ex-vriendje. Zijn bijnaam voor mij was nappy hairz omdat mijn haar altijd erg rommelig zat, alsof ik net uit bed kwam na een ’nap'. Ik werd altijd wakker met ‘nappy hairz’ en deed er verder niks mee. En vandaar dus ook mijn blognaam! Er zit trouwens ook nog een reference in naar het nummer Hol’ Up van Kendrick Lamar.

Hoe vaak plaats je een artikel?

Meestal 6 keer per week, waarvan 1 keer een filmpje.

Welke tools gebruik je voor je blog?

Ik heb een Canon 70D en een 50mm 1.4f lens. Verder kan ik ook niet zonder mijn MacBook Air, externe harde schijf (ik heb té veel foto’s!) en statief.

Wat wil je graag bereiken met je blog?

Mijn uiteindelijke doel is om een fashion-bloggende advocaat te worden, haha. Naast de advocatuur is het echt een droom/doel van mij om van mijn blog m’n werk te kunnen maken, zodat ik mijn creativiteit kwijt kan. Ik wil uiteindelijk zoveel mogelijk mensen bereiken en inspireren/helpen.

Waar zie je je blog over tien jaar?

Ik hoop dat ik over tien jaar mijn doel bereikt heb :-).

Hoe zie jij de toekomst van blogs in het algemeen?

Ik denk dat blogs in de toekomst tijdschriften voorbij zullen gaan, zeker als het gaat om advertenties. Hetzelfde trouwens bij televisie en Youtube. Ik denk echt dat bloggen nog groter zal worden over een paar jaar.

Hoe zou je je kledingstijl omschrijven?

Edgy, minimal en monochrome. 

Wat geef je per maand uit aan mode?

Dat hangt er erg vanaf. Natuurlijk ontvang ik regelmatig items ter styling/review op mijn blog, waardoor ik zelf wat minder de behoefte heb om nieuwe kleding te kopen. Ook heb ik soms echt een ‘beauty kick’ en koop ik echt alleen make-up in plaats van kleding. Een vast bedrag kan ik dus eigenlijk echt niet noemen!

Wanneer stel jij je outfit voor de volgende dag samen?

Meestal op de dag zelf. Ik hoef vaak pas rond 1 uur op school te zijn, waardoor ik genoeg tijd heb ’s ochtends om m’n outfit te kiezen.

Favoriete stijlicoon/stijl iconen?

Kylie Jenner is stipt op nummer 1 mijn favoriete stijlicoon. Haar outfits, make-up en haar is gewoon altijd on point als je het mij vraagt. En dat hele gedoe over haar lippen kan me eigenlijk vrij weinig schelen. Er zijn zoveel belangrijkere dingen in het leven om over te discussiëren!

Heb je naast bloggen ook andere hobby’s?

Jazeker! Ik dans (hiphop), doe aan kunstschaatsen en ben vrijwilliger bij Zeilstichting Aeolus. Verder ben ik natuurlijk ook erg druk bezig met m’n studie aangezien ik gewoon voltijd studeer. En natuurlijk hou ik er van om gezellig met m’n vrienden te chillen.

Welk item in je kledingkast heeft een speciale herinnering?

Mijn Alexander Wang cut-out top. Dit was mijn allereerste designers item en ik heb dan ook van mijn moeder gekregen toen ik mijn propedeuse met een 8,9 gemiddeld heb gehaald. Ik ben er nog steeds verliefd op, thanks mom!

Welke kledingstukken moet een vrouw zeker in haar kast hebben volgens jou?

Een zwarte high waisted skinny. Ik denk dat ik letterlijk al mijn kledingstukken een keer daarmee heb gecombineerd.


Ben jij net als ons fan geworden van Lilia? Neem dan snel een kijkje op haar blog nappyhairz.com!

Kleding.nl loves nappyhairz!
Liefs LeontienLeontien Weggen
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG