Lonneke laat je het geheim achter de perfecte sporty look zien

Door Nike Van den Buys | Bloggers | 09-02-17
Lonneke van Style My Day laat je de perfecte mix tussen sportief en business zien

Is het je al opgevallen? In het straatbeeld zijn steeds meer sportieve items te zien.  Alles wijst erop dat sporty  trend voor de lente/zomer 2017 zal worden. Wil deze modetrend niet aan je neus voorbij laten gaan, maar liever niet in een trainingsbroek het huis uit? Lonneke van Style My Day laat je zien hoe sporty plots heel classy kan worden. Voor deze look zocht Lonneke items uit bij Van Tilburg Online en we moeten het haar nageven: het resultaat is verbluffend geworden. 

Het geheim achter de perfecte sporty look 

Sportieve items zijn niet altijd zo makkelijk te combineren. Zeker niet wanneer je een elegante, vrouwelijke look wil bekomen. Het geheim van Lonneke? Hedendaagse items in de mix gooien met klassiekere stuks. Zo laat zij haar witte blouse onder de gestreepte sweater piepen en kiest zij voor een cropped spijkerbroek met rafels.  Waarschijnlijk wist je al langer dat een shirt met streepjes en jeans een gouden combo vormen, maar had je deze combinatie al gezien? Beeld je deze look eens in met een gewone skinny jeans en zonder de blouse. Zie je het voor je? Met de bijzondere combinatie van de blouse en de trendy jeans maakt Lonneke het verschil.

Waar moet je op letten? 

Lonneke is naast blogger ook styliste en weet dus als geen ander wat de trends voor het voorjaar zijn. Daarom koos ze voor deze broek van Scotch en Soda, want cropped spijkerbroeken met rafels zijn de jeanstrend voor de lente. En zoals je ziet, dit soort broeken laten je sneakers heel mooi uitkomen. Voeg met een tasje nog wat kleur toe en je ziet eruit om door een ringetje te halen. 

Lonneke van Style My Day laat je de perfecte mix tussen sportief en business zien
Lonneke van Style My Day laat je de perfecte mix tussen sportief en business zien

Wil je deze look bestellen of zoek; je meer kwalitatieve kledingstuks? Bij Van Tilburg Online vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde look. In minder dan 24 uur heb je de stuks al in huis en je betaalt geen verzendkosten. Super toch? 

Vond je deze look van Style My Day leuk? Op haar blog vind je nog meer toffe outfits. 

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG