Meer zelfvertrouwen? Zo doe je dat

Door Nike Van den Buys | Bloggers | 19-05-17
Meer zelfvertrouwen? Zo doe je dat.

Smaak is iets grappig: wat de ene prachtig vindt, vindt iemand anders spuuglelijk. Smaak kan bovendien enorm veranderen. Wanneer je foto's van vroeger bekijkt, kun je soms bij jezelf denken " waarom heb ik dit in godsnaam ooit gedragen". Of: " hoe haalde ik het in mijn hoofd om mijn haren roze te verven?". Zelfs bloggers maken wel eens een modefoutje of veranderen van stijl. Deze week vertelt Six Feet from the Edge er alles over en ze laat je gelijk de look van het moment zien. 

Meer zelfvertrouwen? Zo doe je dat.

Blogger Six Feet From The Edge: " Roze loafers? Nooit gedacht dat ik die ooit zou dragen "

Wanneer je mij een jaar geleden zou vertellen dat ik op dit moment een licht dubbel denim ensemble zou dragen, dan had ik waarschijnlijk eens gelachen. Vroeger droeg ik bijna alleen zwart. Ik had nooit kunnen denken dat ik ooit een shirt met rode details tezamen met roze! loafers zou dragen. Maar kijk nou ééns. Ik weet dat deze outfit niet progressief of opvallend is, maar voor mij is het echt een stap vooruit. Of een stap in de andere richting ;). Stop nooit met jezelf heruit te vinden. 

Zo breng je meer variatie in je kledingstijl

Natuurlijk is makkelijk om terug te grijpen naar kleding die bij je past en waarvan je weet dat die mooi bij je is. Maar soms is het goed om nieuwe horizonten te verkennen. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe job, ben je opnieuw single of ben je enkele kilo's kwijt? Ga dan voor een vernieuwde kledingstijl, die past bij je nieuwe ik. Zelfs al ben je zoals Debbie niet het type om gekke dingen te dragen, het kan geen kwaad om een beetje te experimenteren. 

Meer zelfvertrouwen? Zo doe je dat.

De tips voor een zelfzekere kledingstijl

Soms is het moeilijk om jezelf te aanvaarden zoals je bent. Zelfs als je een bekende blogger bent, kun je nog met onzekerheden worstelen. Het koste Debbie tijd om blij met zichzelf te zijn, maar langzaam maar zeker komt ze tot punt. Heb jij ook dat gevoel? Dan voel je jezelf misschien wel zeker genoeg om wat experimenteren met kleding. Dit zijn de tips van Debbie:

  • voeg af en toe een beetje kleur aan je outfit toe
  • durf speelse jurken te dragen
  • voel jezelf niet onzeker in je bikini of badpak, you are pretty!
  • verstop jezelf niet in oversized kledingstukken
  • experimenteer met trends zoals Debbie hier doet met de dubbel denim trend
  • onzeker op je kantoor? dress for success met een mooie zakelijke jurk

Gerelateerde producten

Wil jij jezelf zelfverzekerd voelen? Neem dan eens een kijkje bij Spartoo. Hier vind je kleding die mooi aansluit en je zelfvertrouwen een boost geeft. Vooral de collectie van Betty London heeft alles in huis om jezelf goed te laten voelen. 

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG