Wat draag je in het vliegtuig?

Door Nike Van den Buys | Bloggers | Ads Disclosure | 25-05-18
Wat draag je in het vliegtuig?

Wat draag je in het vliegtuig? Wanneer je op vakantie gaat met het vliegtuig, vraag jezelf wellicht af wat je zoal kunt dragen in het vliegtuig. Of denk je helemaal niet na over je vliegtuigoutfit? Maar zeker als je lange vliegreis voor de boeg hebt, kan het praktisch zijn om daar even bij stil te staan. Het is namelijk niet fijn om ongemakkelijke kleding in het vliegtuig te dragen. In je jogging naar het vliegveld dan maar? Wel dat hoeft niet per se, want een stijlvolle vliegtuigoutfit bestaat zeker. Blogger Fleur Sophia laat zien welke outfit zij draagt om te vliegen

Een stijlvolle vliegoutfit 

Bij een outfit voor in het vliegtuig staat comfort op één bij Fleur. Maar een comfortabele outfit kan nog steeds fashionable zijn. Kies bijvoorbeeld niet voor hoge hakken, maar voor een paar toffe sneakers. Daarnaast is wijde kleding ook een pro als je het vliegtuig opstapt. Op die manier kun je jezelf vrij bewegen en voorkom je knellingen. Een pantalon is bijvoorbeeld het perfecte kledingstuk om in het vliegtuig te dragen. Fleur heeft hier gekozen voor een denim jacket en een comfortable trui van Levi's. Die combineert ze met haar VANS-sneakers en losse pantalon. De look maakt ze af met een fluwelen bandana. Heel erg comfortabel en stijlvol als je het ons vraagt! 

Dit draag je in het vliegtuig 

  • Neem een trui of sjaal mee in het vliegtuig. Die kun je dan weer als kussen gebruiken wanneer je een dutje wil doen.
  • Een crossbodytas is handig om je boarding pass, ID & andere belangrijke zaken direct bij de hand te hebben. 
  • Draag kleding die je ook op vakantie wil dragen. Zo bespaar je ruimte in je koffer. Wanneer het te koud is om vanuit Nederland in een zomerkledij te vertrekken, dan kun je net zoals Fleur voor laagjes kiezen. Een shirtje komt op vakantie altijd van pas. Net zoals een paar sneakers.
  • Kies voor schoenen met veters. Zo kun je jouw schoenen wat losser maken wanneer je voeten tijdens het vliegen opzwellen. 

Dit draag je beter niet in het vliegtuig

  • Vermijd kleding met metalen stukken en te veel juwelen. Je zal jezelf dankbaar zijn bij de douane. Een riem kan nog wel, aangezien je die makkelijk kunt uitdoen in de rij. 
  • Blote kledij, want het kan best fris zijn in het vliegtuig.  Je kunt bijvoorbeeld een lange broek meenemen in je handbagage als je van een warme bestemming komt en die pas aandoen wanneer je op het vliegveld bent. 
  • Te strakke kledij

Wat draag jij in het vliegtuig? En wat vind je van deze outfit? Laat het ons in de comments hieronder weten. 

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG