Ga je een pak kopen? Dit is de kleur die je staat!

Door Marjolein Moes | Ads Disclosure | 28/10/2022 09:56
Ga je een pak kopen? Dit is de kleur die je staat!
Welke kleur pak past bij jou?

Ontdek en lees over welke kleur perfect is voor jouw huidskleur, haarkleur & stijl.

Welke kleur pak kies je?

Heb je het type pak gevonden dat uitstekend aansluit bij jouw figuur, is de kleur het volgende vraagteken. Welke kleur pak past bij jouw huidskleur, oogkleur en niet te vergeten bij welke gelegenheid? Er zijn tientallen verschillende keuzes aan kleuren - wat de beslissing niet gemakkelijker maakt. Toch zijn er een aantal combinaties die je beter niet of wel kunt maken. Wij nemen de kleuren: blauw, zwart, bruin en grijs onder de loep. Simpelweg omdat dit meest basic kleuren zijn. Lees je mee?

Bruine kleur pakken 

Je zult misschien denken dat de kleur bruin oubollig en een no-go is, maar dat is zeker niet waar! Waar het pak vroeger het kantoor niet in kwam, is dat tegenwoordig wel anders. Het bruine pak is een goede match wanneer je een warme haar- en huidkleur hebt. Het bruine pak staat tevens goed bij goudbruine, blauwe of groene ogen

 

Ga je een pak kopen? Dit is de kleur die je staat!
Grijs pak voor een bruiloft

Grijze kleur pakken

Voor de kleur grijs geldt dat er veel verschillende tonen zijn. De lichtgrijze kleur is bijvoorbeeld perfect voor de zomer en geeft een informele uitstraling. Het donkergrijze pak is daarentegen geschikt voor de koude dagen en is formeel. Net als de kleur zwart kan grijs je al snel te hard maken of je huid bleek doen lijken. Een donkergrijs pak is dan ook geschikt voor mensen die een iets donkerdere huidtint hebben.

Blauwe kleur pakken

Heb je lichtblond tot donkerblond haar en een lichte huid? Dan is de het blauwe pak geschikt voor jou! Combineer het blauwe pak met een wit overhemd zodat de huid niet het lichtste punt is. Het blauwe pak is tijdloos en klassiek - eentje die je dus langer in je kast kunt laten hangen. Tevens straalt de kleur blauw betrouwbaarheid uit. Perfect voor een bruiloft dus ;). 

Ga je een pak kopen? Dit is de kleur die je staat!
Blauw pak

Zwarte kleur pakken 

Het kiezen van een zwart pak klinkt in eerste instantie als een veilig keuze. Daarentegen is het goed om te weten dat de kleur zwart niet iedereen staat. De kleur zwart kan al gauw te hard staan in je gezicht. 

Heb jij een pak in de juiste kleur in je kast hangen? Laat het ons weten in de comments!

Liefs MarjoleinMarjolein Moes
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG