Blue monday 2019

Door Demi van der Spek | Gespot | Ads Disclosure | 12-02-19
Blue monday 2019

Blue monday 2019 

Een welbekende hashtag en fenomeen waar bijna iedereen het wel over heeft! maar wie weet de betekenis van Blue Monday? en voor wie zegt allemaal afvraagd wat is blue monday? Het betekent letterlijk, de meest deprimerende dag van het hele jaar! Yes ik hoor je denken "en dat terwijl het jaar nog maar net begonnen is. Zucht.."

Aanstaande maandag, 21 Januari, is dus bedoeld om je extra shitty te laten voelen. Maar hé, voor wie is de maandag niet al zwaar genoeg? Deze deprimerende dag is bedacht door een Briste psycholoog Cliff Amall. Hij vond dat dit de perfect dag was aangezien de vakanties heel erg ver weg lijken en de dagen erg donker. Plus, de eerste dag van een lange werkweek. Goed bezig Cliff! 

Gelukkig hebben wij bij kleding.nl een oplossing voor deze deprimerende dag. Dames opgelet! Shop gewoon alle blauwe kleding verkrijgbaar, oftewel alle hot blue items, vele ook in de sale! Opgelost :) 

Blauwe tops & blouses

Verander jij deze deprimerende maandag in een date night of middag op stap met jouw bestie. hier een paar te gekke blauwe tops en blouses waarmee jij alles behalve deprimerend bent! 

Blauwe jeans & broeken

Persoonlijk ben ik gek op een mooi paar blauwe jeans. Een item dat makkelijk te combineren is met de rest van mijn kast en kan gedragen worden op verschillende gelenheden. Met een paar hakken eronder of juist een stoer paar sneakers. 

Blauwe jassen 

Er is natuurlijk nog een andere reden waarom blue monday rond deze tijd is... In ons kleine kikkerlandje is het niet bepaald warm op het moment. Kleed je daarom in een lekkere warme, en niet te vergeten, blauwe jas en voel je op en top om naar buiten te gaan. 

Blauwe jurken

Voor alle dames die zich graag lekker vrouwelijk kleden hebben we natuurlijk ook een set prachtige blauwe jurken beschikbaar. Ook leuk om te dragen tijdens een wat minder warme temperatuur. Draag één van deze jurkjes met een panty eronder en een oversized vest eroverheen. 

                       Hopelijk helpen deze tips tegen een maandag depressie! You're welcome :)

P.s. als het kopen van kleding jou nog niet heeft opgefleurd raad ik toch aan om gewoon een comfy outfitje aan te trekken en netflix op te starten. Die chocolade ligt er anders ook maar! 

Liefs DemiDemi van der Spek
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG