Vette lentelooks voor heren

Door Nike Van den Buys | Gespot | 16-04-17
Vette lentelooks voor heren

De zon heeft zich ondertussen al aardig laten zien en dus kunnen we best stellen dat de winter voorbij is. Daarom vonden we het hoog tijd om wat inspiratie voor leuke lente-outfits op te doen. Want als moderne man loop je er graag netjes bij, toch? 

Drie lente-outfits die je volgens ons moet hebben

Van lekker stoer tot netjes voor kantoor, wij selecteerden drie looks die leuk zijn voor heren. Welke is jouw favoriet? 

Een look voor bazen

Jij weet wat je wil en dat straal je ook uit. Voor jou geen stoffig pak, maar iets dat het midden houdt tussen hip en chique. Denk bijvoorbeeld aan een overhemd met een strikje in combinatie met een colbert. En onder je broek draag je natuurlijk gewoon sneakers.

Met een rauw randje 

Je bent allesbehalve een mietje, dus die kledij mag ook lekker stoer. Een leren jas mag bijgevolg niet aan jouw garderobe ontbreken. Draag jouw leren jack in combinatie met een spijkerbroek en tof shirt. Easy does it

Zomers

Een biertje met vrienden in de zon? Op die dagen mag het casual zijn. Draag hier een korte broek in combinatie met espadrilles en een shirt met streepjes. Heel erg Frans. Vergeet geen vest mee te nemen. 's Avonds kan het namelijk flink afkoelen en dan is het veel te koud met alleen een short en t-shirt aan. 

Bekijk hier de bodywarmers voor heren. 

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG