Halloween outfits met kledingkast items

Door Marjolein Moes | Ads Disclosure | 21/10/2022 07:06
Halloween outfits met kledingkast items
Halloween outfits met herbruikbare items

Ideeën voor herbruikbare kostuums voor elk Halloween feestje, event en thema verjaardag!

31 oktober is het Halloween. In Nederland wordt Halloween steeds vaker gevierd. Met huisfeestjes, verjaardagen met het thema of kinderfeestjes. Natuurlijk is het leuk om verkleed te gaan, maar misschien wil je niet een helemaal nieuwe outfit kopen. Daarom hebben wij een aantal opties op een rij gezet, met kleding en accessoires die je (waarschijnlijk) in je kledingkast hebt hangen. Hierdoor hoeft jouw Halloween outfit niet duur te zijn, én kun je de kleding vaker dragen. 

Mime speler

Als mime speler, heb je maar een aantal items nodig. Ga voor een streepjes shirt, zwarte broek en pak dat paar bretels van je vader uit de kast! Een beetje schmink op je gezicht, en de hele outfit is ready.

Grease

Ga verkleed als Sandy van Grease! Pak je zwarte skinny jeans, een zwart off-the-shoulder top en krul je haar. Met een paar hakken maak je de outfit helemaal af. Een rode lippenstift, en je kostuum is ready to go.

Halloween outfits met kledingkast items
Heksenoutfit voor vrouwen

Heks

Als heks verkleed gaan, is misschien wel één van de makkelijkste opties. Wat heb je nodig? Een lange zwarte jurk, zwarte laarzen en een heksenhoed. De jurk en laarzen heb je waarschijnlijk al in jouw kledingkast. Een heksenhoed kun je alle verkleedwinkels óf hobby winkels vinden!

Zebra

Dit is misschien een nieuw kostuum in het standaard lijstje van makkelijke outfits. Een zebra! Met een zwarte outfit en schilderstape heb jij in een handomdraai jouw nieuwe outfit. Plak de schilderstape in zebra patronen op jouw zwarte broek en top, en je hebt jouw kostuum klaar voor Halloween.

Halloween outfits met kledingkast items
Skelet make-up voor Halloween

Skelet

De laatste in ons rijtje met makkelijke kostuums is het skelet. Ga voor jouw favoriete party outfit, waar jij je het fijnst in voelt, en schmink je gezicht als een skelet. Jij bent klaar om Halloween te vieren! 

Liefs MarjoleinMarjolein Moes
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG