Hot dit seizoen: een sweater in combinatie met een jurk

Door Nike Van den Buys | Ads Disclosure | 12/10/2017 09:00
Hot dit seizoen: een sweater in combinatie met een jurk

Ik weet dat het aankomend weekend weer wat zonniger wordt, maar geef nu toe het was echt herfstweer afgelopen weken. Regen, wind en grijze wolken waren schering en inslag. Wanneer je zulke dagen een outfit samenstelt, hou je het misschien meestal makkelijk: denk aan een simpele spijkerbroek, een trui  en sneakers. Wil jij het wel eens anders, maar daarom niet minder comfortabel? Dan ga jij van deze trend heel gelukkig worden. Het is namelijk helemaal hot om aankomend seizoen een jurk met een sweater te combineren. Vrouwelijk en toch lekker warm; houden we van! 

Hot dit seizoen: een sweater in combinatie met een jurk

Modetrend herfst 2017: sweater + jurk combineren

Een sweater en een jurk combineren is peanuts. Als je enkele basisregels in acht houdt, stel je in één, twee, drie een coole look samen. De combinatie van een sweater en een jurk is trouwens de perfecte look voor in het weekend. Overdag heb je het lekker warm en 's avonds kun je gelijk door naar een feestje. En natuurlijk het de perfecte manier om je zomerjurken in het najaar door te dragen. Alleen maar voordelen dus. 

Hoe combineer je een sweater of trui met een jurk? 
Wanneer je een sweater en een jurk wil combineren, is het belangrijk dat je outfit een mooi geheel vormt. Of dat je kiest voor complementaire kleuren. Lees hieronder hoe je een sweater met een jurk combineert

1. Go black en white 

Met zwart en wit zit je bijna altijd goed als je een sweater op een jurk wil dragen. Je kunt voor een simpele minimalistische outfit gaan. Dat doe je met een slipdress, sneakers en een basic zwarte trui. Wil je toch wat extra pit aan je outfit geven? Kies dan een maxi-jurk in een printje. 

2. Hou het simpel wanneer je voor prints kiest

Verschillende prints in een sweater + jurk outfit combineren, lijkt moeilijker dan het is. Wanneer je voor een geprinte jurk en een geprinte sweater kiest, is het vooral belangrijk dat je het aantal kleuren in je outfit beperkt tot één of twee. Zo gaat het altijd goed.

3. Kies voor kleuren die mooi bij elkaar passen

Ook als je een jurk en een sweater samen draagt, kies je maar beter voor modekleuren die mooi bij elkaar passen. Onze favoriete kleurencombinaties: 

  1. Zilver/ grijs + lichtblauw
  2. Oranje/ rood + koningsblauw
  3. Zwart + wit
  4.  Rood + grijs
  5. Lila + bordeaux 

      

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG