Jassen trends '22: 5 soorten die je móet hebben

Door Marjolein Moes | Ads Disclosure | 17/10/2022 08:34
Jassen trend 2022: 5 soorten die je móet hebben
De jassen trends van 2022, inclusief faux fur jassen

Dé jassen voor de winter 2022, van leer tot maxi, vind ze bij Kleding.nl!

Met het nieuwe seizoen aangebroken, is het tijd om je kledingkast aan te vullen met warme jassen voor de herfst en winter. Dit jaar zijn de nieuwe trends leer, oversized en faux-fur jassen. Nieuwe staple pieces die je voor jaren kunt blijven dragen. Oftewel, jouw nieuwe aanwinsten voor de herfst en winter 2022!

 

Jassen trend 2022: 5 soorten die je móet hebben
Faux fur jas; vind ze in alle kleuren en maten!

Faux Fur Jassen

We kennen allemaal de teddy jacks. Warm, comfortabel en zó zacht! Dit jaar, gaan we voor de faux fur jassen. Een zachte stof, die lijkt op echt bont. Máár in plaats van de originele bontjassen zoals zwart en bruin, is de nepbont jas er in alle kleuren!

Leren trenchcoats

Het klinkt misschien een vreemde combinatie; trenchcoats én leer. Máár, wij hebben gezien dat het een perfecte combinatie is! De leren trenchcoats zijn er in meerdere kleuren, van elegant zwart tot stoer bruin. 

 

Maxi jassen

Misschien wel één van de meest chique trends dit jaar: de maxi jas. Een jas tot aan je enkels, van welke stof je ook maar wilt. Het gaat erom dat de jas zo lang mogelijk is! Van donsjassen en gewatteerd, tot een nette wollen jas. Ontdek ze allemaal.

Jassen trends 2022: 5 soorten die je móet hebben
Oversized puffer jacket: the warmest trend for winter!

Oversized puffer jacket

Een puffer zien we al jaren in de modewereld rondgaan. Dit jaar is er een kleine variatie op de originele puffer jacket, namelijk in een maatje te groot. Een oversized jacket geeft een nóg meer casual look. Vind de jacks in de leukste kleuren en stijlen.

Liefs MarjoleinMarjolein Moes
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG