3 Kantoor Outfit Stijlen voor Vrouwen

Door Marjolein Moes | Ads Disclosure | 01/09/2022 11:34
Kantoor Outfits voor Vrouwen
Vrouwen in verschillende outfits en op hakken in een kantoor

Ontdek jouw favoriete nieuwe stijl voor the office

De zomer is bijna voorbij en de meeste mensen gaan weer naar werk toe. Dat betekent dat we onze kledingkast ready moeten hebben voor nieuwe outfits! Want, naar kantoor in de meest fashionable outfit, dat willen we allemaal. Ontdek de leukste opties, van simpel in black, tot casual en formeel.

Is jouw kantoor een plek waar iedereen in pak loopt? Of lopen jouw collega's juist op sneakers rond? Voor de verschillende stijlen geven wij ideeën voor jouw outfit. 

Black on black

De meest veilige optie voor een outfit naar kantoor is zwart. Het slankt af, je krijgt geen vlekken én het staat professioneel. Ga voor verschillende opties met een broek, rok, jurk of misschien een jumpsuit!

Met een broek

Voel je comfortabel in een broek, met een mooie blouse of in jumpsuit vorm.

Met een rok

Ga voor een vrouwelijke look met een rok of jurk, en laat jouw figuur goed uitkomen.

Casual

Is jouw kantoor niet zo van de nette, formele kleding? Dat betekent dat jij casual naar kantoor kunt komen. Ga voor een outfit met een paar sneakers of laarzen (we love Dr. Martens!). 

Met sneakers

Een paar sneakers is één van de meest casual items die je kunt dragen naar kantoor. 

Met laarzen

Stevige laarzen zijn dé uitkomst voor een lange kantoordag. Gepaard met een mooie jurk en een jasje voor de airco kom jij je werkdag mee door!

Aardetonen

Om rustig en formeel over te komen, kun je voor aardetinten gaan in jouw kleding. Denk aan beige, lichtbruin, koper of donkerbruin. Mix en match verschillende kleuren, want eigenlijk álle tinten staan goed bij elkaar.

Met een blazer

Blazers staan natuurlijk bekend als dé fashion item voor een kantoor outfit. Ga voor een aardetint gepaard met een wit shirt en een lichte broek. Hierdoor lijk jij de rust zelve!

Met een blouse

Voor jouw office day kun je voor een lichte blouse en broek gaan, gepaard met een paar schoenen straal jij in het kantoor!

Liefs MarjoleinMarjolein Moes
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG