5 X Tips voor een zorgeloze Oud & Nieuw

Door Nine Eeftink | Nieuws | 30-12-16
5 X Tips voor een zorgeloze Oud & Nieuw

We kunnen nog heel even genieten van 2016, want 2017 is nu wel heel dichtbij. New Year's Eve gaat volop gevierd worden, maar om dit soepel te laten verlopen zonder stress, zijn natuurlijk wel een aantal essentiële voorbereidingen van belang. Denk aan de glitterjurkjes, panty's zonder ladders, oliebollen, champagne en ga zo maar door. Want hoe fijn is het om het nieuwe jaar zorgeloos en fris te beginnen?

'Happy' New Year

Zonder dat we er bij stil staan, wensen we elkaar altijd een gelukkig nieuwjaar. Maar door dat er vaak te weinig voorbereidingen worden gedaan voor oudejaarsavond, heerst er soms aardig wat stress bij sommigen en ga je dus niet zo happy het nieuwe jaar in. Een panty die op het laatste moment kapot gaat, te weinig champagne, een jurk die uiteindelijk helemaal niet staat.. What to do!?

1 Champagne en food

Om 00:00 uur moet er natuurlijk flink wat champagne geschonken worden, zorg dus wel dat je genoeg hebt! Want een Oud & Nieuw zonder champagne is NOT DONE.. Daarnaast zijn hapjes ook zeker niet onbelangrijk. Inventariseer goed wie er allemaal komen en maak goede en duidelijke afspraken over wie wat haalt/maakt zodat het aan eten niet ontbreekt.

2 I really need new clothes

Waarschijnlijk had je je outfit al weken van te voren voor elkaar, maar heb je deze ook gepast en gecombineerd met wat jij in je hoofd had? Ik heb het zelf namelijk al zo vaak gehad dat ik iets 'geweldigs' in mijn hoofd heb, maar wanneer ik me dan wil omkleden voor oudejaarsavond, het er echt niet uit ziet! En dan heb je dus mooi een probleem, want de winkels zijn dicht! Daarnaast nog een belangrijke mededeling: Controleer je panty en zorg ervoor dat je er een achter de hand hebt!

3 Oliebollen & appelflappen

Geen Oud en Nieuw zonder oliebollen en appelflappen.. Vers gebakken oliebollen zijn natuurlijk het lekkerst. Je kunt dus twee dingen doen, zelf op oudejaarsdag in de stank staan en verse oliebollen bakken of.. oliebollen halen bij een oliebollenkraam. Je denkt, goh makkelijk! Maar helaas gaat heel Nederland oliebollen halen op oudejaarsdag, dus er staan hele lange rijen bij deze kramen. Zorg er dus voor dat je op tijd op pad gaat om die oliebollen en appelflappen te scoren.. En dus niet met lege handen thuis komt of tot 18:00 uur 's avonds nog steeds in de rij staat!

4 Let's have a party

Lekker door borrelen tot een uur of 01:00 uur en dan is het tijd om de stad in te gaan of een leuk feest te bezoeken. De meeste officiële feesten voor Oud en Nieuw zijn snel uitverkocht. Zorg er daarom voor dat je alles geregeld hebt! Een ticket voor een feest of gezellig naar de stad? Voor de hand liggend.. Je feestje thuis voortzetten kan namelijk ook heel leuk en gezellig zijn!

5 Friends en family

Eigenlijk het belangrijkste van een geslaagde New Year's Eve.. Vrienden en familie. Zolang je deze om je heen hebt kan er vrijwel niets meer mis gaan. Zo simpel is het!

Liefs NineNine Eeftink
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG