Black Friday aanbiedingen: hoe werkt het nou precies?

Door Suzanne Woesthuis | Nieuws | 16-11-18
Black Friday aanbiedingen: hoe werkt het nou precies?

Black wat? Ja, je leest het goed: Black Friday! De vrijdag na Thanksgiving in Amerika. De dag waarop je de kortingen niet meer kunt ontwijken. Een dag die in Nederland (gelukkig) steeds populairder aan het worden is! Maar waar komt Black Friday eigenlijk vandaan? Welke dag moet je vrij houden in je agenda en vooral niet onbelangrijk: waar vind je de shops met de hoogste kortingen? 

Black Friday aanbiedingen 

Het is weer bijna zover - Black Friday. Het moment dat bijna de hele wereld op zijn kop staat. De kortingen je om je oren worden geslingerd en het lijkt alsof duwen en trekken in winkels tijdelijk is toegestaan. Je houdt ervan of niet. Wij zijn er in ieder geval dol op! En daarom vind je hier wat inside informatie over Black Friday. 

Wat is Black Friday?

Black Friday is de dag waarop aanbiedingen, kortingen, sale en gele stickertjes jou niet uit het oog verliezen. Dit is dé dag waarop je jouw favoriete items met hoge korting inslaat. De hele dag trekken mensen - lees zo vroeg mogelijk - naar winkels om gebruik te maken van de speciale aanbiedingen op Black Friday. Het kortingsfeestje is ontstaan in de Verenigde Staten om het kerstseizoen in te luiden. Voor heel veel Amerikanen is dit dan ook de dag voor de kerstaankopen. Hoewel het in de VS tegenwoordig nog geen officiële vrije dag is, zijn toch veel Amerikanen vrij! Zover is het in ons kikkerlandje helaas nog niet;).

Black Friday aanbiedingen: hoe werkt het nou precies?

Wanneer is Black Friday?

Waar voorheen Black Friday in Nederland op een lager pitje stond, is het tegenwoordig wel anders! Dus mocht je het nog niet in je agenda hebben genoteerd, doe het dan direct. Althans, wij kunnen het je wel aanraden. Op vrijdag 23 november 2018 is namelijk weer zover - Black Friday. Sla je slag met hoge kortingen en speciale aanbiedingen van diverse shops. Tip: begin zo vroeg mogelijk met shoppen, voor je het weet zijn de artikelen op je verlanglijstje weg. 

Black Friday kortingen 

Dat we tijdens Black Friday niet om de kortingen heen kunnen, weten we nu wel. Maar bij welke shops vind je nou de beste kortingen? Allereerst willen we je erop wijzen dat online shoppen tijdens het hele Black Friday gebeuren een ontzettend groot voordeel is. Het duwen, trekken en uren in de rij staan, kun je regelrecht overslaan. Het zijn slechts een paar klikjes via jouw mobiel of desktop en je hebt je artikel in je winkelmandje staan. Shops met goede kortingen op Black Friday zijn Wehkamp, De Bijenkorf, About You en uiteraard nog veel meer! We kunnen je adviseren onze SALE pagina tijdens Black Friday goed in de gaten!

Liefs SuzanneSuzanne Woesthuis
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG