De pest aan Valentijn? Zo ontkom je eraan.

Door Nike Van den Buys | Nieuws | 14-02-17
De pest aan Valentijn? Zo ontkom je eraan.

Voor sommigen is 14 februari het excuus om zich in de meest sexy lingerie te hijsen, romantische lovesongs uit de boksen te laten knallen en heerlijk uit eten te gaan. Anderen vinden Valentijn een commercieël en zeemzoet gedoe. Behoor jij tot die tweede groep? Dan komen de hartjes en romantische koppeldingen je nu alvast de oren uit. Wil je van dit liefdesfeest toch nog een feestje voor jezelf te maken? Lees dan even dit. 

Ga niet uit eten op 14 februari

Als je niet van Valentijn houdt, is het een no-go om 14 februari op restaurant te gaan. Overal zul je die avond geconfronteerd worden met verliefde stelletjes, om nog maar te zwijgen over de hartjesballonnen. Wil je die liever vermijden en toch lekker eten? Organiseer dan die avond een anti-valentijnsdiner. Kies bijvoorbeeld een thema dat alles behalve romantisch is, zoals Star Wars. Nodig hiervoor alleen maar singles of gelijkgestemden uit. 

Negeer Instagram & Facebook

Jep, Instagram wordt de avond van 14 februari overspoeld met romantische foto’s.  Van boeketten rozen, cadeautjes in hartvorm tot romantische etentjes, alles wordt op de gevoelige plaat vastgelegd. Wil jij je niet ergeren aan al die romantische dates? Plan dan iets leuks en negeer alle social media die avond. 

Let's dance 

Niets beter tegen de Valentijnsblues dan dansen, want bewegen maakt je instant happy. Plan met je vriendinnen een mini homeparty of pik een concert mee. Hier vind je wat er vanavond te doen is. 

Kies een random dag om jullie liefde te vieren

Als je verliefd bent, kan elke dag een feest zijn. Verras je geliefde daarom regelmatig met een cadeau, bos bloemen of kaartje. Maar je kunt ook een random datum kiezen en jullie bijzondere dag dan vieren. Op die dag doe je dan elk jaar iets leuks en leg je jouw vriend/vriendin in de watten. Waarschijnlijk zitten dan de restaurants niet overvol, waardoor de atmosfeer een stuk relaxter is. Toch een sucker voor Valentijn? Check dan zeker onze lijst met toffe outfits en cadeautjes eens. 

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG