De Tommy Jeans collectie is terug

Door Nina van Boxtel | Nieuws | 12-04-17
De Tommy Jeans collectie is terug

De 90’s zijn terug en veroveren dit seizoen de catwalks en onze kasten! Des te groter was onze vreugde toen Tommy Hilfiger hun nieuwe collectie presenteerde, waarin traditionele kenmerken en nieuwe spannende popcultuur-invloeden bij elkaar komen.

In de nieuwe Tommy Jeans campagne zien we een aantal bekende gezichten uit de mode - en social media wereld. Lucky Blue Smith, Anwar Hadid en Sofia Richie zijn de sterren van deze campagne en voegen een nieuwe, gedurfde look aan de collectie. De campagne werd geschoten door Instagram-ster Bryant Eslava.

De collectie combineert straatcultuur met sportieve invloeden en speelt met uitgewassen pastels van de beroemde Tommy merkkleuren. We zijn fan van de taillebanden met logo’s, die net als de cropped t-shirts en tops uit damescollectie helemaal thuis past in het urban city stijltje dat perfect is voor de zomer. Ook de herencollectie vinden we helemaal te gek, bestaande uit alle nodige denim essentials, zoals shorts, jackets en jeans.

Trendsetters opgelet: deze collectie bevat veel must-have items die perfect thuis passen in jouw garderobe en ervoor zorgen dat jij er de hele zomer on trend bijloopt. De collectie is al groot favoriet van de grootste modellen ter wereld, zo werden de gezusters Hadid al gespot in de eerste stukken van deze collectie. Ook Jourdan Dunn, Nash Gier en Zayn Malik droegen recent items uit de nieuwe Tommy Jeans collectie. We hebben zo’n voorgevoel dat dit dé collectie van zomer 2017 gaat worden.

De Tommy Jeans collectie is terug

 Ook Tommy Hilfiger himself is erg enthousiast over deze collectie:

"De Tommy Jeans collectie combineert onze eeuwenoude traditie met nieuwe popcultuur. Lucky Blue Smith, Anwar Hadid en Sofia Richie vormen de jeugdige, rebelse geest van de campagne en voegen vervolgens frisse, nieuwe wind toe aan de klassieke denim collectie. Ik heb geweldige herinneringen aan de jaren '90 overgehouden: van onze eerste samenwerkingen met muzikanten en beroemdheden tot aan onze voortdurende passie om de popcultuur te vieren."

Hieronder vind je de items van deze geweldige collectie. Wees er snel bij want we weten zeker dat dit één van de meest gewilde collecties van dit seizoen gaat worden!

Gerelateerde producten

Liefs NinaNina van Boxtel
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG