Inspiring woman: stuntvrouw Jessie Graff (& winnen! Complete Under Armour outfit)

Door Nina van Boxtel | Nieuws | 08-08-17
Jessie

We zijn weer terug met een gloednieuw verhaal van de geweldige UNLIKE ANY campagne van Under Armour. Na de verhalen van Natasha Hastings en Zoe Zhang is het nu tijd voor een verhaal wat alle atletische prestaties zal overtreffen.

Als we het hebben over atletiek, is het toppunt toch wel het uitvoeren van stunts. Niet alleen moet je flexibel en sterk zijn, je moet er ook voor kunnen zorgen dat die lastige stunts en bewegingen er zo soepel mogelijk uit zien.

Jessie

Toen ze klein was droomde Jessie Graff er al van om een superheld te zijn en dat is aardig gelukt. Na jaren lang oefenen is het haar gelukt om een stuntvrouw te worden en wij vinden dat zij perfect laat zien hoe je van alles kunt bereiken als je bereid bent om jezelf aan je passie te wijden.

Na het zien van deze video en geweldige foto’s zul je een goed beeld krijgen van de passie en toewijding die Jessie voor haar werk heeft. Hangend in de lucht op tientallen meters afstand van de grond laat zij even makkelijk lijken als een wandeling in het park.

Het laatste gedeelte van het gedicht in de video laat me beseffen hoe vrouwen andere vrouwen kunnen inspireren, elkaar kunnen opheffen en elkaar kunnen helpen slagen.  

"Ik wil weten hoe het voelt
om van wolk naar wolk te springen
en nooit naar beneden te kijken

ik wil weten hoe je over de sterren schiet
en de maan als landingsmat gebruikt

ik staarde vol bewondering en zei leer mij

leer mij om door de lucht te vliegen
als bij de eerste vlucht van Pegasus

en laat me exact voelen hoe het is
om uniek te zijn."

Word jij ook net zo geïnspireerd door deze campagne als dat wij worden? Vergeet dan niet mee te doen aan de winactie waarbij je een complete Under Armour outfit kunt winnen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onder deze blogpost in een reactie vertellen waarom jij UNLIKE ANY bent.  

Jessie

Liefs NinaNina van Boxtel
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG