MYTHERESA.COM 'Mini-Me' Collectie

Door Demi van der Spek | Nieuws | 04-09-17
s

Heeft jouw dochter ook wel eens jouw schoenen gepast, rond gehuppeld in een maat die veel te groot was voor haar? Of heb jij altijd al een matchende outfit willen hebben met jouw kleindochter? Mytheresa heeft voor het eerst, en tijdelijk, een selectie van kinderschoenen voor meisjes zodat zij kunnen matchen met hun moeders, oma's, peetmoeders of iemand anders tegen wie zij op kijken. 

MYTHERESA.COM 'Mini-Me' Collectie

Deze collectie geeft mode liefhebbers een kans om hun liefde voor schoenen met hun dochters, kleindochters of andere kleintjes met wie zij schoenen zouden willen matchen, te kunnen delen. Van designers zoals Dolce & Gabbana, Aguazzara tot Gucci en Charlotte Olympia. Deze selectie van schoenen is beschikbaar voor vrouwen en kleine meiden. De beschikbare maten voor kinderen zijn vanaf 22 tot 33, afhankelijk van model. 

s

Niet alleen wordt aankleden in de ochtend veel leuker, het geeft moeders, oma's, tante's en zusters de mogelijkheid om hun passie te delen met de jongere meiden. Inspireer jouw kleine meid om ook liefde voor mode en stijl te krijgen. Of je nou naar een bruiloft, etentje, school evenement, of gewoon een dagje naar de stad gaat, deze matchende collectie van jou en jouw kleine meid zal iedereen jaloers maken. Kies je voor matchende sneakers of voor een paar loafers? Deze collectie heeft voor iedere stijl wel iets. 

s

Kleine meiden zullen in hun leven altijd op kijken naar sterke vrouwen, dus wees een voorbeeld voor jouw dochter. Laat jezelf zien als een vrouw die zelfverzekerd is van haar kledingstijl en goed in haar vel zit. Deze collectie is voor diegene die willen inspireren en positiviteit willen uitstralen. Wacht niet te lang en grijp je kans om een mooi paar sneakers, of twee, of misschien wel drie, en neem jouw kleine meisje een dag mee naar de stad met jullie matchende schoenen. Laat haar zichzelf zelfverzekerd voelen in haar ballerina's terwijl jij jouw hoge hakken draagt. 

Ontdek de Mini-Mi collectie van MyTheresa.

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG