NYFW Exclusive insights: het trendreport

Door Lisa Panke | Nieuws | Ads Disclosure | 14/09/2016 19:00
NYFW Exclusive insights: het trendreport

Vandaag stond geheel in het teken van AMCONYC. Ik heb 3 shows mogen bekijken en de één was beter dan de ander, daarom presenteer ik je vandaag dé trends van de NYFW die je echt niet mag missen volgende zomer! 

Trending trends tijdens de NYFW

Benieuwd wat we volgende zomer gaan dragen? Het lijkt nog ver weg, maar ik kan nu al niet wachten na het zien van al dit leuks! 

Trend #1. Tutu's en tule

Wie gek is van tule en volumineuze tutu's, zou verliefd worden op de collecties van Dorris Storm. Roze- en sering-kleurige jurken die uit een sprookje leken te komen. Het geheel werd afgemaakt met glitters en transparante stofjes. Ik verheug me nu al op deze trends van volgend voorjaar/zomer!

Trend #2. Pastelkleuren en donkere lippen

Lavanya Coodly presenteerde zachte kleuren in NYC. Haar modellen werden voorzien van donkere lippen wat een edgy touch gaf aan hun looks. Volgens Coodly dragen we volgend jaar knalrood en zwart volgende zomer, wij zijn benieuwd!

Trend #3. Flash colors

De kleuren van zomer 2017 zijn knallend en fel als we designer Humane Envy moeten geloven. Haar collectie straalde in knalroze, turquoise en opvallende blauwtinten. Naast mij zat Ashley Lauren uit Chicago, zangeres en actrice - zij vertelde me dat designer Humane niet alleen eigenlijk dierenarts is maar ook nog eens haar beste vriendin! Dit was haar debuut als designer tijdens de NYFW. 

Aan het eind van de dag, bij zonsondergang, verliet ik Studio 450 en ging ik op weg naar de Tumbler & Tipsy show waar ik nog last-minute een invite voor kreeg. Dat betekende dat ik helaas niet naar de Ruiz de la Prada show kon, maar soms moet je keuzes maken. 

Trend #4. Tumbler & Tipsy

Als ik alle trends zou opsommen die ik tijdens deze show gezien heb, zou ik er minstens 100 kunnen noemen. Ik kan je echter wel vertellen dat ik de show in één woord samen kan vatten: AWESOME! De show werd geopend door zangeres Neon Hitch (je weet wel, de zangeres van Follow Me Down). Kleuren all over, glitter-tutu's, gekke print's die iets weg hadden van Moschino - deze collectie was echt fantástisch. Daarnaast maakten de 2 travestieten ieder moment van deze show onvergetelijk! ;-) 

NYFW Exclusive insights: het trendreport
NYFW Exclusive insights: het trendreport
Liefs LisaLisa Panke
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG