Originele kerstscadeaus voor hem

Door Suzanne Woesthuis | Nieuws | 25-09-18
Originele kerstscadeau voor hems

Voor je het weet is het weer zover - tijd voor kerstavond. De avond om elkaar te verwennen met een aantal leuke cadeau's. Raak je lichtelijk in paniek als je denkt aan de combinatie kerst, mannen en cadeaus? Wij helpen je verder! Dit artikel staat namelijk bomvol inspiratie met kerstcadeaus voor je vader, broertje, opa of vriend. 

Kerstcadeau voor hem 

Volgens mij is het een issue die wel vaker voorkomt - mannen en cadeaus. Vraag je aan je vader wat voor cadeau hij graag wil, krijg je als antwoord een paar sokken. Ja pap, lekker origineel;). De combinatie van mannen en cadeaus gaat nou eenmaal niet zo lekker. So be it! Om alle mannelijke cadeau kopers tijdens Kerst een hart onder de riem te steken, verzamelden wij een aantal originele kerstcadeaus voor mannen. Bekijk ze hieronder! 

Sportieve kerstcadeaus voor hem 

Voor alle sportieve vaders, opa's en vriendjes vind je hieronder een aantal sportieve kerstcadeaus voor mannen. 

  1. Sportoutfit; een nieuwe sportoutfit kan nooit kwaad, toch?
  2. Sporttassen; uit ervaring spreken we dat de mannelijke sporttassen niet altijd even fris blijven ruiken. Tijd voor een nieuwe dus!
  3. Sportschoenen; een goed schoeisel tijdens het sporten mag natuurlijk niet ontbreken. Wat ons betreft een perfect kerstkado voor hem!

Stijlvolle kerstcadeaus voor mannen 

Als fashion editors kunnen een aantal stijlvolle cadeaus natuurlijk niet ontbreken. Wij verzamelden een top 3 met stijlvolle cadeaus voor mannen. 

Top 3 met stijlvolle kerstcadeaus voor hem:

  1. Horloges; niet alleen stijlvol maar ook nog eens handig. Komt hij ook nog een keer op tijd ;). 
  2. Sjaals; het is niet het eerst waar mannen aan denken en daarom zijn wij vrouwen daar. Een sjaal doet zoveel voor de outfit van een man!
  3. Parfum; bij een stijlvolle man kan een lekker geurtje natuurlijk niet ontbreken! Misschien niet mega origineel, maar wel in je eigen voordeel. 

Functionele kerstcadeaus voor hem 

Mannen zijn toch wel een tikkeltje functioneler ingesteld dan vrouwen. Een rijtje met functionele kerstcadeaus voor mannen kan dan ook niet ontbreken. 

  1. Tassen; een investering in een nieuwe tas maakt een man niet gauw. Tijd voor jou om dit te doen. 
  2. Portemonnee; een item die een man altijd bij zich draagt en daarom o zo belangrijk om deze eens in de zoveel tijd te vernieuwen.
  3. Ondergoed; een man die op zoek is naar ondergoed, omdat alles in de was zit. Herkenbaar;). Dus onmisbaar in dit rijtje. 

Mocht je nou het gevoel hebben dat het mannelijke figuur in je nabijheid nog niet tevreden zou zijn met het bovenstaande, schrijf dan een leuk kaartje voor hem met kerst. Altijd goed!

Liefs SuzanneSuzanne Woesthuis
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG