Top 5 Netflix series van dit seizoen

Door Nina van Boxtel | Nieuws | 10-02-17
Top 5 Netflix series van dit seizoen

Ben jij ook zo verslaafd aan series kijken? Je bent echt niet de enige. Februari is nou eenmaal grauw en koud en ‘s avonds kruip je dan gewoon liever op de bank met je favoriete serie en een bak popcorn dan dat je nog een rondje gaat hardlopen in het park. Vandaag zetten wij de leukste series op een rij die jou de koude winteravonden door zullen slepen deze maand.

De beste series voor een donkere en koude winteravond


“Vooruit, nog ééntje dan.” Geef deze series maar de schuld van het oneindige bankhangen thuis. Spannende series, waarbij je in no time in je pyjama tegen je geliefde aan zit geplakt. Of lekker bingewatchen met vriendinnen. Er is voor ieder wat wils!

Riverdale
Hooked aan Pretty Little Liars én Gossip Girl? Dan is Riverdale de perfecte serie voor jou, dit is namelijk een mix tussen beide series. Riverdale is een spiksplinternieuwe serie op Netflix, door de makers van PLL en GG. Deze serie is gebaseerd op het stripverhaal ‘Archie’ en kan ook wel omschreven worden als een romantische thriller. Iedere vrijdag komt er een nieuwe aflevering op Netflix en ik kan je vertellen, als je eenmaal begint aan deze serie ben je hooked.

The Walking Dead
Een serie over zombies, maar nee niet zo’n typische horrocliché. De eerste aflevering van The Walking Dead werd in 2010 uitgezonden en inmiddels is deze serie al 7 seizoenen rijk. The Walking Dead is momenteel één van de populairste series op Netflix en alleen dat maakt hem al de moeite waard om eraan te beginnen.

Pretty Little Liars
Een serie over vier tienermeisjes die te maken krijgen met de verdwijning van hun allerbeste vriendin Alison DiLaurentis. Na de verdwijning ontvangen de meisjes allerlei mysterieuze berichten, getekend door “A”. Ze verdenken meteen hun verdwenen vriendin Alison van de berichtjes, totdat haar lijk wordt gevonden. Een super spannende serie die je het liefst in één ruk weg kijkt.

Outlander
Als je van Games of Thrones houdt, dan vind je Outlander ook tof. Deze serie is een verfilming van de boeken van Diana Gabaldon. Door een mysterieuze Schotse druïdencirkel wordt de hoofdrolspeelster terug in de tijd gestuurd waar ze de Schotse strijder Jamie Fraser ontmoet.

The 100
Ben jij dol op sciencefiction series? Dan is The 100 echt wat voor jou. Deze serie speelt zich af 97 jaar na een catastrofe op aarde. Door een grote radioactieve ramp is de wereld verwoest en geen enkel leven op aarde meer mogelijk. Leven zet zich voort in ruimtecentra in het heelal, maar wat als ook daar na enkele decennia de zuurstof voorraad langzaam opraakt?

Gerelateerde producten

Liefs NinaNina van Boxtel
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG