Verleidelijke lingerie voor Valentijnsdag

Door Nina van Boxtel | Nieuws | 08-02-17
Verleidelijke lingerie voor Valentijnsdag

14 februari is het weer zo ver. Nog heel even en de nationale dag waarop we de liefde vieren, breekt weer aan. Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om jouw geliefde te laten zien waarom je zo ontzettend veel van hem of haar houdt. Hét moment om je lover in de watten te leggen en écht even samen te zijn. En hoe kan dat beter dan door een verrassingsavondje te organiseren waarbij jij natuurlijk in een mooi nieuw lingeriesetje voor de ogen van je lover verschijnt. Wedden dat hij je niet kan weerstaan?

Je lover verrassen met verleidelijke lingerie

We weten allemaal dat mooie lingerie jezelf een stuk zelfverzekerder kan laten voelen. Toch grijpen veel vrouwen uit gemakzucht altijd naar dezelfde beha of een verwassen slip. Valentijnsdag is het uitgelezen moment om daar eens verandering in te brengen. Want niet alleen jij voelt je sexyer in een mooi setje, je lover vindt jou al helemaal onweerstaanbaar als je in een verleidelijk lingeriesetje voor zijn neus staat. En laat Valentijnsdag daar nou de perfecte gelegenheid voor zijn.

Verleidelijke lingerie voor Valentijnsdag

De ultieme Valentijnsdate


Gaan jullie normaal uit eten of geef je hem een fysiek cadeau voor Valentijnsdag,? Gooi het dit jaar dan eens over een andere boeg. Steek kaarsjes aan in het huis, dek de tafel mooi op, koop een lekker flesje wijn en zet een romantisch muziekje op. Als je lover dan na een lange werkdag thuis komt, sta jij daar in de keuken zijn lievelingsgerecht te bereiden, in enkel en alleen een sexy lingeriesetje. Wedden dat hij niet meer kan wachten tot het toetje?

Hieronder heeft Zalando de mooiste lingeriesets voor je geselecteerd. In deze setjes voel jij je vrouwelijk en sexy en dat is precies hoe iedere vrouw zich hoort te voelen op Valentijnsdag. Wil jij je vent daarnaast ook nog verrassen met een klein cadeautje? Verras hem dan met een spiksplinternieuw horloge van Zalando. Happy Valentine’s day!

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG