Watertanden bij Esmada's designer tassen uit Italië

Door Marijke Knol - de Vries | Nieuws | 16-10-12
Watertanden bij Esmada's designer tassen uit Italië

Vanmorgen een ontzettend inspirerende en gezellige ontmoeting gehad met de dame achter de webshop Esmada: Helga Woolderink. Die na 20 jaar werken in de horeca ineens het roer omgooide en zich volmondig in de online verkoop van Italiaanse designer tassen stortte. Ik hoor je denken... horeca en designer tassen... vanwaar die switch? Nou simpel. Helga gaat graag naar Italië. En, zoals elke vrouw zal begrijpen, kon ze het nooit laten om ieder tripje met een mooie tas als souvenir te bestempelen. Begin dit jaar besloot Helga dat er ongetwijfeld meer vrouwen – net als haar – op slag verliefd zouden worden op die prachtige authentieke en unieke Italian made handbags. En waarom ook niet? What's not to love?

Daar zijn we vanmorgen wel achter gekomen. Want, precies zoals wij al gehoopt hadden stond Helga bepakt met haar mooiste tassen voor de deur. Dus, daar zaten we dan, tussen een stuk of 20 designer handtassen. Bruine, zwarte, gele, blauwe, je kunt het zo gek niet bedenken. Heerlijk, die geur van echt kalfsleer en runderleer om je heen. Mijn persoonlijke favo: de Bardolino. En na wat voelen en over en weer geschuif met tassen mocht een kleine fotoshoot natuurlijk niet ontbreken...

Overigens hebben we speciaal voor onze Kleding.nl fans een mooie kortingsactie kunnen regelen. Koop je nu een tas van Esmada, en voer je bij betaling de code kleding10 in, dan krijg je een fijne korting van 10% op het aankoopbedrag. Dat is toch niet mis?!

Esmada

Esmada online shop

Liefs MarijkeMarijke Knol - de Vries
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG