Wij vieren internationale vrouwendag 2019

Door Sophie Tarif | Nieuws | Ads Disclosure | 08-03-19
Wij vieren internationale vrouwendag 2019

Ontmoet het team

Er is veel wat je kunt zeggen over Internationale Vrouwendag maar dit jaar wil ik graag gebruik maken van de gelegenheid om enkele van de prachtige vrouwen in mijn leven te vieren. (waar ik overigens met veel geluk mee mag werken!) We zullen vandaag niet als promotiemogelijkheid gebruiken.. in plaats daarvan gebruiken we vandaag om je de sterke, intelligente vrouwen achter de schermen op Fashiola HQ te tonen. Want ja onze internationale naam is Fashiola! 

Wist je dat?
Fashiola nu live is in 24 verschillende landen en voor elk van deze markten doen we ons best om een team te hebben vol met mensen uit dat land, bekend met hun taal en cultuur. Werken in een omgeving die voornamelijk geleid wordt door vrouwen met de nadruk op het omarmen van een lokale aanpak, is een speciaal gevoel en een combinatie van cultuur en talen van letterlijk over de hele wereld is heel spannend - vooral wanneer je collega's lekkere dingen voor je meenemen.

Wij vieren internationale vrouwendag 2019
Wij vieren internationale vrouwendag 2019

Van Fashiola HQ in Amsterdam naar onze zustercentra in Madrid - ons team is verspreid over de hele wereld.

Ons team is in de eerste plaats toegewijd om de nieuwste modetrends met jullie te delen - je kunt meer te weten komen over een aantal van onze redacteuren, Lena en Ecem, die deze maand de focus hebben - maar we hebben ook onze eigen specialisaties, waar we elkaar kunnen ondersteunen in het hele bedrijf. Van nauwe samenwerking met onze partners tot grafische ontwerpers, ons team is gevuld met een breed scala aan vaardigheden. Go us, Go team!

En samen met de focus op het leveren van de nieuwste trends aan onze lezers, proberen we ook graag kleine experimenten uit. Dit jaar creëerde het Fashiola-team hun eigen kledingruil en hebben we de 10x10-uitdaging achter de rug. We doen ook ons best om onze eigen insidertips te delen, bijvoorbeeld, Lene van Fashiola Norway heeft haar advies gegeven over wat te dragen nadat je een baby hebt gehad.

Wij vieren internationale vrouwendag 2019
Wij vieren internationale vrouwendag 2019

Het team van Fashiola is een hardwerkende groep, gevuld met fantastische vrouwen die worden gesteund om zo creatief te zijn als we zouden willen! Als u meer wilt zien over ons speciale team, kunt u doorklikken naar het filter Modestory's op onze blogs en ervoor zorgen dat u onze Instagram en andere sociale media volgt!

We hopen dat iedereen het leuk vindt om de vrouwen in hun leven te vieren en een grote dank aan onze lezers! 

Maar genoeg van mij.

Deze is voor de meisjes, proost dames!

Liefs SophieSophie Tarif
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG

  • 19-04-19

    Bel me alsjeblieft 0651136082. Geef je nr en ik bel je terug xxx