ADIDAS AESTHETIC - Mijn must-have sport outfit

Door Michaela Kratinova | Reviews | 21-02-19
Adidas aesthetics - Mijn must-have sport outfit

Adidas sportmode 

Nu alle feestdagen van 2018 eindelijk voorbij zijn, en ik ook afscheid nam van januari. Een maand waarin ik altijd even moet opstarten. Wie heeft dat nou niet? Ben ik de maand februari fris gestart en kon ik maar aan één ding denken.. FITNESS! Als yoga girl ben ik altijd op zoek naar chique, klassieke maar comfortable dames sportmode waarin ik flexibel en modieus kan bewegen. 

Telkens wanneer ik me afvraag wat ik aan moet naar de sportschool, kan ik maar aan één merk denken: Adidas. Dit merk laat me nooit in de steek! Adidas is mijn lievelingsmerk. Bij een sportmerk gaat het mij namelijk niet alleen om mooie en functionele kleding, maar ook om de identiteit en merkwaarden. Deze van Adidas sluiten precies aan op mijn visie! Dit jaar beloven ze bijvoorbeeld om meer schoenen te maken van gerecycled plastic. Vorig jaar waren ze tevens al goed op weg en stonden ze op de eerste plaats in de Corporate Human Rights Benchmark 2018 (CHRB), een organisatie die de mensrechtenprestaties bij meer dan 100 bedrijven wereldwijd in verschillende industrieën meet. Daarnaast ben ik ook enorm fan van Adidas vanwege hun super gave samenwerkingen met verschillende industry movers-maker, zoals Pharrell Williams. 

Adidas aesthetics - Mijn must-have sport outfit

Adidas Aesthetic

Mijn persoonlijke stijl is modern-chic met een persoonlijke touch, wat goed aansluit bij Adidas' Aesthetics. De complete sportschool look die ik draag, is geheel van Adidas. Een mix van klassieke, tijdeloze stukken met scherpe lijnen en een eenvoudig ontwerp. Ik ben ook een grote fan van het Adidas authentieke drie-strepenstreepje, een échte eyecatcher. Naar mijn mening is deze outfit de ultieme combinatie van verfijning, trend en sportieve stijl!

ADIDAS AESTHETIC - Mijn must-have sport outfit

Sport tops en trainers van Adidas

Wanneer ik op weg ben naar mijn yoga- of barre-les, wil ik graag een eenvoudige top over mijn gym-ensemble gooien. Deze top van Adidas is daar perfect voor! Voor een extra touch, knoop ik mijn top vast. Verder vind ik de sport BH erg ondersteunend met een super comfortabele pasvorm. De sportlegging heeft ook een fijne stretch en schijnt tevens niet door - dat is precies hoe een sportlegging hoort te zitten! Als finishing touch draag ik mijn grijze pureboost-trainers, ik ben obsessed ja! Ze zijn licht van gewicht waardoor ik het gevoel heb dat ik snel kan bewegen. Een must voor yoga en barre les! 

ADIDAS AESTHETIC - Mijn must-have sport outfit

Sportkleding voor jou! 

Adidas is voor iedereen, dus heb je een andere stijl of ben je op zoek naar een outfit voor een andere sport! Ik garandeer je dat er genoeg verschillende opties bij Adidas zijn. Bekijk snel een selectie van de workout-items! 

Liefs MichaelaMichaela Kratinova
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG