De jurk die je een hele zomer door wil dragen

Door Ana Filipa | Reviews | 10-06-17
De jurk die je een hele zomer door wil dragen

Iedereen heeft wel een favoriet zomeritem. Zo een kledingstuk dat je jaren draagt, dat voor iedere gelegenheid kan en geweldig zit. Zulke items zijn jammer genoeg zeldzaam en blijf je daarom dragen tot ze op de draad versleten zijn. Het geluk staat echter deze zomer aan mijn kant, want bij Superdry vond ik zo een once-in-a-life-time pareltje 

The perfect dress 

Deze jurk kun je nou echt bij alles aan. Deze zomerjurk zit heerlijk door de katoenen, soepele stof, en is daarom een uitstekende keuze voor overdag. Het off-shoulder model zorgt er dan weer voor dat die ook perfect is voor een beach party of zomerfeest. En voor op vakantie is deze jurk zeker een goede keuze, deze neemt namelijk heel weinig plaats in je koffer in beslag. Ik kies ervoor om de jurk hier te combineren met een rieten mandje en prachtige sandaaltjes van Superdry. Met deze outfit zie ik mij echt al door de straten van Barcelona of Lissabon dwalen. En wanneer je er slippers onder draagt, kun je deze jurk zelfs dragen voor een dagje strand. Deze outfit draag ik een hele zomer lang op repeat, zeker weten! 

De jurk die je een hele zomer door wil dragen

Zomerfavorietjes

Wil jij ook zo een zomerfavoriet vinden? Zo een kledingstuk dat je dag & nacht kunt dragen en waarin je mooie herinneringen beleeft. Dan is de zomercollectie van Superdry echt wat voor jou. 

De jurk die je een hele zomer door wil dragen

     

Liefs AnaAna Filipa
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG