De perfecte sneakers om het einde van het jaar af te trappen

Door Nike Van den Buys | Reviews | 29-12-16
De perfecte sneakers om het einde van het jaar af te trappen

Van oud op nieuw wil ik dansen. Veel dansen. Natuurlijk kun je de avond beginnen op een paar high heels en die later verruilen voor platte schoenen. Maar eerlijk? Dat vind ik best gedoe. Ik wil namelijk niet de hele avond met een shopper vol spullen zeulen. En een clutch staat nou eenmaal mooier bij een feestelijke outfit. Dit jaar kies ik daarom resoluut voor sneakers. Het ideale paar sneakers moet voor mij aan drie eigenschappen voldoen: elegant staan, vrouwelijk ogen en comfortabel zitten. Die elementen vond ik terug in de gitzwarte Asics van Sooco. Het was liefde op het eerste gezicht. 

Soms wil je net wat anders dan al de rest

Af en toe lijkt het alsof heel de wereld rondloopt op Adidassen , Nikes of Pumas. Wil je niet iedereen met 'jouw sneakers' zien? Dan kan customizen een oplossing zijn, maar je kunt evengoed voor een ander merk kiezen, Asics bijvoorbeeld. Even mooi, maar net dat tikkeltje vernieuwender. Het merk is mooi omdat de ontwerpen zo verfijnd ogen. Je voeten lijken wel twee maten kleiner. Ik krijg nu vaak de vraag of ik maatje 37 draag (terwijl ik minstens een 39 nodig heb). Daarom zijn deze Asics-sneakers zo leuk voor NYE, het vrouwelijke ontwerp maakt dat deze super mooi combineren met een rok of jurk. Later kun je deze schoenen prima met een spijkerbroek dragen of aantrekken om te sporten. Dé manier om lang plezier te beleven aan je feestschoenen. 

NYE op sneakers

Mode met een ruiger kantje is echt wat voor mij. Het is dan ook geen wonder dat ik op dit moment helemaal gek loop voor bandshirts. Dit exemplaar is vintage en valt een beetje ruimer. Dat vind ik niet zo erg, want die felle Rolling Stone's tong maakt de wide fit ruimschoots goed. Voor NYE vond ik het leuk om mijn bandshirt te combineren met een tullerok en de outfit zo een feestelijkere uitstraling te geven. Persoonlijk vond ik bij deze ruigere look, sneakers logischer dan high heels. Zie jij het liever vrouwelijker? Dan kun je voor een aansluitend bloesje met een rok of voor een zwart jurkje gaan. Ook die combinatie staat heerlijk met zwarte sneakers

De perfecte sneakers om het einde van het jaar af te trappen

De rest van het jaar op sneakers 

Met deze sneakers spendeer je de rest van 2017 op je feestschoenen. De extra versteviging met gel zorgt er namelijk voor dat deze Asic-sneakers super comfy zitten.  En misschien word je wel heel blij van deze sneakers als je naar de grond staart en terugdenkt aan die wilde oudejaarsnacht. Ook verliefd op deze Asics van Sooco? Denk er dan aan dat deze sneakers heel klein vallen. Kies voor een maatje groter dan anders. 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG