Dit jasje wil je in huis hebben voor de herfst begint

Door Suzanne Woesthuis | Reviews | 25-09-18
Dit jasje wil je in huis hebben voor de herfst begint

Hoogstwaarschijnlijk heb ook jij het al gemerkt - de herfst komt er aan. Regen, wind, zon en een combinatie van alle drie zijn ons al voorbijgevlogen. Het perfecte moment om eens een blik te werpen op je garderobe. Is deze najaarsproof of kan er nog wel wat toegevoegd worden? Onze editor Alicja bekeek haar eigen garderobe en kwam tot de volgende conclusie... 

Back to basic 

Het klinkt je misschien bekend in de oren, maar er ontbreken volgens mij in iedere kledingkast wel een aantal goede basics. Alicja nam haar eigen items onder de loep en moest bekennen dat een goede jeans en jacket nog miste in haar garderobe. Tijd om te shoppen dus! Ditmaal deed ze dat bij het merk Wrangler via Wehkamp. Wrangler staat bekend om zijn goede jeans, maar kan je ook zeker voorzien van de rest van je outfit. Laten we kijken wat ze heeft gescoord! 

Dit jasje wil je in huis hebben voor de herfst begint

Wrangler's jeans 

Bij een perfect kloppende outfit hoort natuurlijk een jeans die je als gegoten zit. Waar je jouw favoriete jeans kunt vinden, is meestal een raadsel. Maar na vandaag hopen we je een stapje dichterbij te brengen! Wrangler is namelijk ons nieuwe favoriete jeans merk. En dat is niet zonder reden. Het merk zorgt voor een jeans die als gegoten zit voor elke vrouw. Hoe ze dat doen? De juiste positionering van de zakken. Wanneer de achterzakken op juiste positie worden geplaatst, ziet een jeans er bij ieder geweldig uit! Alicja koos voor de body bespoke jeans. Alicja haar mening: "Deze jeans zit écht als gegoten!". 

Dit jasje wil je in huis hebben voor de herfst begint

Sherpa teddy jas

Vorig jaar zagen we ze al veel voorbijkomen, maar dit jaar zijn ze er nog steeds - de sherpa jackets. De wat? Ja, de sherpa jackets. Dit zijn de jasjes gevoerd met een heerlijke teddy en voorzien van een spijkerstof aan de buitenkant. Dit seizoen zien we de sherpa jacket in een nieuw jasje, namelijk de sherpa teddy. Dit jasje is voorzien van teddy zowel binnen als buiten, wie wil dat nou niet!? De Wrangler variant doet je denken aan een bomberjack in combinatie met het spijkerjasje en de teddy. Een stoere jas met een vrouwelijke touch die heerlijk warm is! Bekijk alle items van Alicija haar outfit hieronder:

Dit jasje wil je in huis hebben voor de herfst begint

Alicja vindt het merk Wrangler in ieder geval te gek, jij? Hieronder nog een aantal andere favorieten van het merk, gewoon omdat ze zo leuk zijn!

Liefs SuzanneSuzanne Woesthuis
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG