G-Star RAW winterjassen voor hem en haar

Door Suzanne Woesthuis | Reviews | Ads Disclosure | 23-10-18
G-Star winterjassen voor hem en haar

Het duurt nog een kleine twee maand, maar dan is het weer zover - de winter. Dé tijd voor dekens, Netflix, koppen thee, warme chocolade melk, oversized truien en warme winterjassen! Sommige staan te poppelen en anderen niet. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. En dit is waarom.... 

Upgrade je wintergarderobe

Als wij horen dat de temperaturen dalen, denken wij meteen: nieuwe garderobe. Een nieuwe garderobe klinkt volgens mij voor iedereen als muziek in de oren. Een wintergarderobe betekent namelijk oversized en cosy truien, warme hoge boots en uiteraard winterjassen die je doen beschermen tegen de kou. Wij hadden de eer om een aantal winterjassen van G-Star RAW via Wehkamp voor jullie te reviewen. We kunnen alvast verraden - ze zijn heerlijk warm! 

G-Star winterjassen voor hem en haar

G-Star RAW winterjassen voor hem 

Winterjassen maken plaats voor tussenjassen, zo ook voor de mannen onder ons. Waar moet een mannen winterjas nou aan voldoen volgens een man? De mannen van de review waren het er gauw over eens: warm, comfortabel en van goede kwaliteit. En dat is nou precies waar de G-Star RAW mannen winterjassen aan voldoen. Wat de mannen betreft perfect! De groene variant matcht naar onze mening uitstekend met blonde mannen. De zwarte winterjas is draagbaar voor iedereen - heerlijk zo'n allrounder. Wij zijn fan!

G-Star RAWwinterjassen voor haar

Wij vrouwen zijn wat dat betreft een tikkeltje kieskeuriger dan mannen. Onze perfecte winterjas moet warm zijn, stylish, niet te lang, niet te kort en ga zo nog maar even door. Ondanks al deze eisen hebben onze editors hun favorieten gevonden bij G-Star RAW via Wehkamp. De zwarte variant van Jade is net als de zwarte variant van de mannen een échte allrounder. Heerlijk lang, warm en een basic kleur. Te combineren met alles dus! Wil je een kleur die net wat spannender is dan zwart maar alsnog basic? Donkergoen is jouw uitkomst. De G-Star RAW variant van Hannah is niet te kort, maar ook niet te lang. Nog een pluspunt is de capuchon - wij vrouwen willen natuurlijk wel met gestijld haar op onze locatie aankomen;). 

Vind hier je favoriete G-Star RAW winterjassen voor hem en haar!

G-Star winterjassen voor hem en haar
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG