Get autumn ready met ARKET!

Door Suzanne Woesthuis | Reviews | 06-09-18
ARKET

It's that time again: review time! En dit keer samen met ARKET. ARKET viert haar 1 jarig bestaan en hoe kunnen we dat beter vieren dan met een review? 

ARKET 1 jaar!

ARKET, wie kent de shop tegenwoordig niet? Voorheen stond deze shop niet op mijn favorieten lijstje, maar vanaf nu met stipt op nummer 1. Deze shop biedt een groot assortiment tijdloze basics items die je elk seizoen opnieuw kunt dragen. Hier scoor je zeker weten een paar must-have pieces die je met heel veel liefde in je armen zult slaan. Wij zochten een aantal te gekke items uit om jou te inspireren. 

Boys will be boys

Wat mij betreft is één van de grootste voordelen van ARKET, dat je er kunt shoppen voor het hele gezin! En dus ook voor de mannen onder ons. Voor de review koos Stephan voor een zwarte broek in combinatie met een te tof jasje! De donkerblauwe kleur in combinatie met het grijze en zwart staan hem zeker weten goed! Voor een casual look kun je bij Thom terecht. Een groen bomerbjack in combinatie met een paar witte sneakers kan niet verkeerd gaan. En last but not least de suit. Wat een te gek pak is dit zeg! Goede kwaliteit en fit - een aanrader voor elke man!

Marken wie COS: ARKET

Casual, chique en basic

Ik zei het al eerder, maar voor goede basics moet je écht bij ARKET zijn. Een jeans, blazer of witte top - je vindt er alles waar je naar op zoek bent. Onze Franse editor Lena koos voor een jeans en volgens haar heeft deze een fit waar je u tegen zegt. En dan, Sanela, die jas. Te leuk! Ideaal voor de regenachtige dagen in Nederland. Onze Portugese editor koos voor een casual chique look door een combinatie van een jeans met een blazer en sportieve sneakers. We love it!

Über ARKET Marke

Volgens mij hebben jullie wel door dat ik de shop ARKET te gek vind. Wat denken jullie? 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG