Prints die je outfit onmiddellijk een zomerse uitstraling geven

Door Anna Kalina | Reviews | 09-06-17
Prints die je outfit onmiddellijk een zomerse uitstraling geven

In de zomer vind ik het belangrijk om een makkelijk go-to outfit te hebben. Zo ééntje die je bijna altijd aan kunt doen wanneer het een beetje warmer is. Een denim shortje vormt vaak de basis van mijn look tijdens de zomer. En sinds dat CoolCat een fantastische denimcollectie heeft, ben ik helemaal blij. Zowel de shortjes als spijkerbroeken zijn van een uitstekende kwaliteit en helemaal niet duur. Daardoor kan ik genoeg afwisselen, zonder te diep in de buidel te tasten. Heerlijk. 

Prints die je outfit onmiddellijk een zomerse uitstraling geven

Geef een basic outfit een zomerse upgrade

In de winter kun je mij uittekenen in een spijkerbroek en sweater, in de zomer ga ik bijna altijd voor een spijkershortje met een zwart shirt. De combinatie van denim en zwart is echter niet zo zomers. Mijn oplossing? Prints. Met een zomerjas met palmprint geef je elke basic outfit een zomerse update. Dit jack vond ik bij CoolCat in de Holiday Shop. Hier vind je de allerleukste printjes voor de zomer, leuke zomershortjes en stunning jurkjes. CoolCat is dan ook voor mij hét adres om toffe vakantie-essentials te vinden: je vindt hier namelijk alle trends voor een zacht prijsje.

Zo draag je als man prints

Prints die je outfit onmiddellijk een zomerse uitstraling geven

Zomerprints zijn niet alleen voor vrouwen leuk. Ook als man kun je perfect prints dragen. Wanneer ik voor prints ga, doe ik het wel altijd subtiel. Deze sweater vond ik bij CoolCat. De palmprint op de mouwen zorgt ervoor dat mijn outfit zomer uitstraalt, zonder dat het too much wordt.  In de Holiday Shop van CoolCat vind je heerlijke zomeritems voor heren. Denk aan graphic tees, zwembroeken en hemden met zomerse print. Verder is ook de denimcollectie zeer geslaagd. Kan je zomergarderobe nog wel wat kleur en vrolijkheid gebruiken? Neem dan zeker een kijkje bij de herencollectie van CoolCat

   

Liefs AnnaAnna Kalina
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG