Review: de perfecte zomerschoen voor 2017

Door Lena Steffen | Reviews | 09-06-17
Review: de perfecte zomerschoen voor 2017

We hebben al heel wat mooie zomerse dagen achter de rug de afgelopen weken en tijdens zo’n hete dag loop ik het liefst op sandaaltjes of slippers. Want waarom zou je je voeten verstikken in dichte schoenen, als de temperatuurmeter 25 graden aan geeft? Dit jaar was ik op zoek naar de perfecte zomerschoen en die vond ik bij Nelson.

Sandaaltjes en slippers die écht lekker zitten


Als ik op zoek ben naar nieuwe sandalen stel ik stiekem best wat eisen, ze moeten mooi en trendy zijn maar vooral lekker zitten! Veel sandalen hebben een dunne zool, waardoor ik na een dagje winkelen pijn krijg aan mijn voeten, dit jaar was ik op zoek naar slippers waarmee ik een marathon kan lopen, bij wijze van dan ;).

Review: de perfecte zomerschoen voor 2017

Mijn oog viel meteen op deze zwarte Birkenstocks uit de zomercollectie van Nelson, de ultieme zomerschoen die niet uit de mode raakt. Vaker hoorde ik verhalen voorbijkomen over het heerlijke voetbed van een Birkenstock en ik kan dit met 100% zekerheid bevestigen: want wat zitten deze slippers lekker! Ik koos voor een zwart exemplaar omdat deze kleur met vrijwel alles matcht. Daarnaast vind ik het leuk dat deze zomerschoenen zowel gecombineerd kunnen worden met een jurkje, als onder een sweater en jeans. Jep, deze schoenen gaan zonder twijfel mee in mijn koffer!

Ben jij nog op zoek naar nieuwe zomerschoenen? Of wil je jouw kast juist uitbreiden met nieuwe sneakers of toffe laarsjes? Dan is nú het moment om je slag te slaan. T/m 12 juni zijn het VIP dagen bij Nelson. Hierbij profiteer je van maar liefst 25% korting op bijna alle schoenen uit de collectie! Bekijk de collectie hier.

Gerelateerde producten

Liefs LenaLena Steffen
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG