Schoenentrends: de enkellaarsjes die iedereen in de herfst 2017 zal dragen

Door Nike Van den Buys | Reviews | 04-08-17
Schoenentrends: de enkellaarsjes die iedereen in de herfst 2017 wil

Regen, wind en grijs, het lijkt wel herfst. Ik had nieuwe schoenen nodig  en koos daarom al voor een paar enkellaarsjes. Enkellaarsjes kan ik nu namelijk onder een rok of jurk dragen en wanneer de herfst echt begonnen is, draag ik mijn ankle boots gewoon met een skinny jeans en een oversized wollen sweater. Zo heb ik extra lang plezier van mijn laarsjes.

Schoenentrends: de enkellaarsjes die iedereen in de herfst 2017 wil

Enkellaarsjes: wat is de trend voor de herfst 2017?

Enkellaarsjes zijn altijd een musthave schoen tijdens het najaar. Maar wat zijn de modetrends dit najaar? Wel, dit najaar zien we vooral enkellaarsjes met een puntneus in de collecties. Daarnaast zullen enkellaarsjes met een blokhak eveneens hot zijn aankomende herfst. De enkellaarsjes die ik uitkoos bij Van den Assem passen dus helemaal in het nieuwe modebeeld. Geen wonder, deze laarsjes komen uit de nieuwste Kendall & Kylie-schoenencollectie. En als iemand weet wat hot is een de modewereld zijn het is één van de jongste telgen uit de Kardashianfamilie wel. Elke keer overtreffen ze zichzelf  weer bij het ontwerpen van hun schoenencollectie. Bij Van den Assem vind je de mooiste stuks uit de collectie, maar ook voor andere herfsttrends kun je bij deze shop terecht.

Schoenentrends: de enkellaarsjes die iedereen in de herfst 2017 wil

Enkellaarsjes met hak en puntneus

Enkellaarsjes met een hak en puntneus zijn een dus een hit aankomend seizoen, maar hoe combineer je puntige enkellaarsjes? Ik koos hier om mijn enkellaarsjes met hak te combineren met een midirok en een cropped top. Een midirok met kant kan ook voor de herfst, maar de cropped zorgt ervoor dat outfit toch nog een zweem van de zomer rond zich heeft. Daarnaast zou ik deze laarsjes ook combineren met een dames high waisted jeans. Ik ben namelijk helemaal dol op outfits met enkellaarsjes en high waisted spijkerbroeken, zeker in combinatie met een body of een vette blouse. Zo veel mogelijkheden, ik weet zeker dat ik deze dames enkellaarzen nog tot in de eeuwigheid zal dragen. 

        

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG