TOMMY JEANS versus TOMMY X GIGI

Door Nina van Boxtel | Reviews | 11-05-17
TOMMY JEANS versus TOMMYXGIGI

Afgelopen tijd zijn de twee tot nu toe meest indrukwekkend collecties van Tommy Hilfiger uitgebracht: de Tommy X GiGi collectie en de nieuwe TOMMY JEANS collectie. Beide collecties lieten ons modehartje smelten hier op de redactie en editor Nina’s geluk kon niet op toen zij mocht rondneuzen in deze veelbelovende collecties.

Dat beide collecties in een kort tijdbestek werden uitgebracht maakte de keuze er niet makkelijker op, maar waarom niet beide collecties met elkaar combineren?

Tommy X GiGi collectie 2017


Afgelopen februari was het weer raak: stijlicoon Gigi Hadid sloeg haar handen ineen met Tommy Hilfiger wat uitmondde in de Tommy X GiGi collectie 2017. Western meets sporty, and we like it! Deze collectie bestaat uit eyecatching items bedrukt met patches en afgewerkt met fringes, uitvoeringen in lakleer en metallic. Gedurfd en oh zo Gigi! De kleurrijke items zorgen voor een lach op ons gezicht en laten ons hunkeren naar de zomer en festivals. Mijn oog viel meteen op de sneakers met patches, lekker opvallend en totaal anders dan de basic sneakers die ik al in mijn kast heb staan. Ik wist meteen al dat dit absoluut mijn favoriete item uit deze collectie zou zijn.

TOMMY JEANS versus TOMMYXGIGI

TOMMY JEANS is terug, en hoe!


Ook Tommy Jeans lanceerde afgelopen maand een nieuwe collectie, waarmee we ons terug wanen in de jaren '90. Oversized sweaters, cropped tops, jeans, bomberjacks, allemaal versierd met het iconische Tommy Hilfiger logo. Deze collectie laat mijn hartje sneller kloppen en mijn oog viel direct op het oversized denim gilet: old school en zo tof! Doordat dit jack ietwat groot is door zijn oversized fit, combineer ik hem met een girly spijkerrokje en een basic wit T-shirt. Ik weet zeker dat dit jack niet meer van mijn schouders zal wijken aankomende zomer en in de winter draag ik hem gewoon over een hoodie heen.  

TOMMY JEANS versus TOMMYXGIGI

Liefs NinaNina van Boxtel
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG