Zwembroeken van BALR. met 50% korting

Door Suzanne Woesthuis | Sales | 10-07-18
BALR zwembroeken

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij willen met dit mooie weer alleen maar strand, zee en cocktails. Haren in een knot, drankje in de hand en relax. En wat daar uiteraard niet bij mag ontbreken, is het spotten van mannen in een zwembroek.

50% korting op zwembroeken bij BALR.

Wil jij je man, vriend, neefje of welk mannelijk figuur in je familie of vriendenkring dan ook deze zomer laten lopen in een mega leuke zwembroek? Wij hebben een waanzinnige aanbieding voor je in petto. Eentje waar wij als vrouwen zelfs een kijkje bij nemen. Bij BALR. ontvang je namelijk 50% korting op alle zwembroeken. Ja, je leest het goed. 50% korting!

Basics met een randje

Een tijdje geleden werden we bijna verblind op het strand door alle felgekleurde zwembroeken. Links zag je een knaloranje, rechts een knalgele en voor en achter liepen ze met de gekste printjes. Wij vonden het tijd voor een klein beetje verandering. Bij BALR. scoor je namelijk geen felgekleurde of printjes zwembroek, juist het tegenovergesteld: een basic variant. Klinkt dit je wat saai in de oren? Wacht even, want de swimshorts van BALR. zijn alles behalve saai. Elk short is namelijk voorzien van een kleine twist waardoor ze net even wat anders zijn dan anders. Als je het ons vraagt: perfect!

Grijs, zwart en wit

Ook aankomende week is het weer in ons kleine kikkerlandje wederom op en top. Stranden, parken en meren zijn onvermijdbaar deze weken. Dit zomerse plaatje maak je natuurlijk compleet met een nieuwe zwembroek. En mocht je denken: er zijn al voldoende zwembroeken aanwezig in de kast van manlief. Met de zwarte, witte en grijze varianten van BALR. zit je voor de komende jaren gebakken. Je raakt er simpelweg niet op uitgekeken. Last-minute tip: de zwembroeken kunnen af en toe ook best gedragen worden als korte broek (goeie smoes om er alsnog eentje aan te schaffen;)).

Zien we het mannelijk figuur in jouw omgeving straks ook in een BALR. exemplaar? 

Liefs SuzanneSuzanne Woesthuis
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG