Deze seizoensfavorieten scoor je nu allemaal in de SALE bij Sarenza

Door Kelly Lamberts | Sales | 04-01-17
Deze seizoensfavorieten scoor je nu allemaal in de SALE bij Sarenza

De winter is pas sinds een paar weekjes officieel van start gegaan, maar de wintersale is al wel in volle gang! En daar houdt Nederland wel van, want wie wordt er nu niet vrolijk wanneer zij voor hetzelfde geld nu twee paar schoenen kan kopen in plaats van één? En waar jij die schoentjes met kortingen tot 60% scoort, is bij Sarenza!

Sarenza SALE: Tot 60% korting op onze seizoensfavorieten!

Met weer bijna een modeseizoen achter de rug blikken we even terug op de schoenentrends van herfst/winter 2016/2017. Wij hadden namelijk een hele hoop favorieten. Dit zijn de schoentjes die wij dit seizoen aan de voetjes van menig modeblogger of stijlicoon hebben gezien, en die jij nu in de SALE shopt!

1. Metallic schoenen

Wij houden wel van een beetje glitter in de gure wintermaanden. Daarom is het dragen van metallic schoenen ook zeker geen straf! Of het nu een pump, sneaker of enkellaarsje is, deze metallic eyecatchers scoor je nu met flinke kortingen!

2. Overknee boots

Dat deze laars een hot item was dit seizoen, is geen geheim geweest. Heb jij nog geen overknee boots gevonden? Neem dan een kijkje tussen de SALE van Sarenza, de officiële winter duurt immers nog 2,5 maand dus heb je er mooi even plezier van!

3. Tie-up ballerina’s

Ondanks de koude dagen toch al veel gezien in de fashionwereld, ballerina’s! Met leuke bandjes of touwtjes voor net dat ene extraatje en nu een stuk goedkoper!

4. Loafers en mocassins

2016 was het jaar van de Gucci loafer, en wat was deze mooi. Maar ook zo onbetaalbaar. Dat maakt de zoektocht naar een paar look-a-likes in de SALE, of natuurlijk een mooi ander paar, nog veel leuker!

5. Sneakers!

Hoe verknocht je misschien ook bent op je mooie high heels, minstens één paar sneakers hoort écht thuis in de schoenenverzameling van iedere vrouw. Sporty, casual en comfy maar met de hipste modellen en een trendy outfit wel ontzettend fashionable, we love it!

Ben jij nog niet in het bezit van één van deze seizoensfavorieten? Sla dan snel je slag bij Sarenza, want de SALE is zo voorbij!

Liefs KellyKelly Lamberts
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG