De ultieme festival must-haves voor curvy dames

Door Suzanne Woesthuis | Sales | Ads Disclosure | 07-06-18
De ultieme festival must-haves voor curvy dames

Genieten van de zon, cocktails, foodtrucks en overheerlijke muziek. Het festivalseizoen is begonnen, maar in welke festivaloutfit kun je dit seizoen het best verschijnen? Wat zijn de gouden combinaties? En welke items moet je écht hebben?

Voel je lekker met MS Mode!

Heb jij vrouwelijke curves, maar nog geen festival outfit weten te bemachtigen? Dan ben je bij deze blog op het goede adres. MS Mode dook in het festivalseizoen tot in de puntjes en creëerde een fantastische FSTVL collectie. Vol met kant, details & trendy items! 

De ultieme festival must-haves voor curvy dames

Stoere denim shorts

Denim short is echt onmisbaar voor het festival seizoen deze zomer. Het is de stoere eye-catcher van je festival look. Een fantastische match met deze shorts zijn de Dr. Martens in combinatie met welk t-shirtje dan ook. Daarnaast zorgen denims voor een lift van onze vrouwelijke vormen. Geeft het een comfortabel gevoel en last but not least: dansjes maken doe je het beste met dit item. 


Festival outfit met een kanten randje

Sexy en comfortabel? Die combinatie bestaat gewoon. Kies voor een top met een kanten detail, combineer het met ieder gewenst onderstuk en sluit af met je favoriet schoenen. In de collectie van MS Mode vind je diverse varianten dus gegarandeerd dat je slaagt. Ready to party! 

Your favorite denim jacket

Het gouwe ouwe spijkerjack! Dit item is in geen mogelijkheid uit de trends te slaan dit seizoen. Deze cropped variant zorgt ervoor dat de rondingen van de heup heerlijk naar voren komen. Schud die heupjes maar los! Heb je overigens de opdruk al bewonderd? Wat ons betreft 100% festival proof! 

Geen favoriet gevonden tussen deze items? Enjoy de rest van de collectie van MS Mode hier!

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG