Onze favoriete items uit de Mango-sale

Door Nike Van den Buys | Sales | 11-07-18
Onze favoriete items uit de Mango-sale

Ieder modemeisje weet dat je bij Mango moet zijn voor fashionable kleding. Zara is natuurlijk ook altijd nog een vast shopadresje, maar de prijsjes bij Mango zijn wat zachter. Het is ook één van mijn favoriete winkels om mooie kleding te kopen. Van jurken tot schoenen: bij Mango vind ik altijd de meest draagbare trends. Andere shops durven namelijk soms watextremer te gaan. De kleding bij Mango daarentegen is steevast vrouwelijk en elegant. Zeker de collectie van dit seizoen slaat de nagel op de kop. Je vindt veel linnen, wikkeljurken en natuurlijk prachtige tassen voor de zomer. Zoek jij mooie Mango kleding uit de SALE?Dan heb ik goed nieuws voor jou. Op Kleding.nl zijn er namelijk talloze shops die Mango dames kleding met korting aanbieden. Zo kun je hier zelfs nog items uit de sale vinden die bij Mango zelf al lang zijn uitverkocht. Hoera. En ik ga je helpen om de beste deals van het moment te vinden. Kijk mee. 

Mango jurken met korting 

De Mango jurken zijn ongelofelijk zomers. Denk aan veel bloemenpatronen, linnen, etnische patronen en natuurlijk ook polkadots (één van de grootste trends dit seizoen). Ik selecteerde hier enkele leuke zomerjurken met korting. 

Mango schoenen korting 

De schoenen van Mango zijn ondertussen befaamd. Elk seizoen is er wel een paar Mango-schoenen dat iedereen wil en die volop worden gefotografeerd tijdens de modeweken. Een kijkje nemen bij de schoenen sale is daarom een uitstekend idee. Zie hier mijn selectie van zwarte instappers, pumps en ander moois. 

Mango tassen obsessie 

Ik ben geobsedeerd door de tassen van Mango. Elk jaar koop ik wel één. Dit jaar staken de bamboe bags van de shop mijn ogen uit. Mag ze allemaal alstublieft? Gelukkig vind je deze tassen ook met korting. Dus misschien mag ik er dit jaar wel twee. 

Onze favoriete items uit de Mango-sale
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG