Speciaal voor jou: de mooiste Nike sneakers uit de sale

Door Nike Van den Buys | Sales | 10-07-18
Speciaal voor jou: de mooiste Nike sneakers uit de sale

Misschien heeft mijn naam er iets mee te maken ;), maar ik ben verzot op Nike-sneakers. Jammer genoeg krijg ik ze niet gesponsord (misschien toch eens proberen) en dus wacht ik elk jaar geduldig op de sale om een nieuw paar te kopen. Op dit moment ben ik nog enorm aan het twijfelen. Zou ik voor een paar klassieke Cortez Nike Sneakers gaan of laat ik me verleiden tot de trend van het moment, de Nike Air Max 97. Enorm moeilijk, want Nike heeft dit jaar een ontzettend mooie sneakercollectie en de kortingen swingen de pan uit. Ik verzamelde hieronder mijn favoriete Nike sneakers uit de sale. Misschien kun je mij helpen, welke paar zou jij kopen? 

Speciaal voor jou: de mooiste Nike sneakers uit de sale

Nike dames sneaker sale 

Nike sneakers raken niet snel uit de mode. En als ze dat toch doen, dan kun je er bijna zeker van zijn dat ze later opnieuw populair worden. Het kan dus nooit kwaad om een ouder model te kopen. Denk maar aan de Nike Air Force of Nike Air Max, die zijn helemaal terug van weggeweest. Sla dus nu je slag en koop Nike sneakers in de aanbieding. Laat je daarbij niet leiden door trends, maar kies gewoon lekker wat je mooi vindt. 

Nike sneakers met korting 

Ik vind roze sneakers altijd leuk, ook al draag ik ze zelf eigenlijk niet. Mijn voorkeur gaat uit naar witte of zwarte sneakers aangezien je die zo makkelijk kunt combineren. Hieronder vind je een mix van verschillende dames Nike sneakers met korting. Welk model en kleur zou je zelf dragen? Laat het in de comments hieronder weten en leid me naar de perfecte sale deal. 

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG